شایعه خشکی تالاب هورالعظیم عملیات روانی دشمن است
سرتیپ پاسدار محمد رضا نقدی روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار بسیج در اهواز، با اشاره به بازدید میدانی و هوایی از مناطق سیل زده خوزستان، بیان کرد: دشمن از شرایط موجود در خوزستان به دنبال بهره برداری و دستیابی به اهداف مورد نظر خود است و به تازگی شایعاتی را مبنی بر خشک بودن بخشی از تالاب هورالعظیم برای حفظ تاسیسات نفتی مطرح کرده که برخی از اهالی مناطق سیل زده خوزستان را آزرده کرده است.
وی افزود: آنها شایعه کرده اند که برای آسیب نرسیدن به تاسیسات نفتی اجازه ورود آب به تالاب هورالعظیم داده نشده و این امر حاشیه هایی را به همراه داشته که برای برقراری آرامش در مناطق سیل زده به همراه تعدادی از بزرگان و شیوخ عرب خوزستان از این تالاب بازدید هوایی به عمل آمد و آنها پرآبی تالاب را مشاهده کردند و قرار شد آن را به اهالی مناطق اعلام کنند.
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران ادامه داد: این شایعه به شدت مردم مناطق سیلزده از جمله ملاشیه و عین 2 اهواز را ناراحت کرده بود که با توجه به مشاهدات سران عشایر از تاسیسات نفتی و تالاب این توطئه دشمن خنثی شد.
وی بیان کرد: آب وارد تالاب هورالعظیم شده و تنها بخشی از تالاب که سطح آن نسبت به سایر بخش ها بالاتر است آبگیری نشده است.
سردار سرتیپ نقدی گفت: مردم مناطق سیل زده خوزستان از خدمات سپاه در راستای خدمت رسانی رضایت کامل داشتند اما خدمت به مردم از رسالت های اصلی سپاه بوده و نیروهای بسیجی و سپاهی بدون هیچ چشمداشتی در راه خدمت به مردم شبانه روزی تلاش می کنند.
وی افزود: سپاه با تمام ظرفیت های خود در عرصه های مختلف در کنار مردم بوده و هرزمان در هر استانی که مردم نیازمند کمک باشند حضوری پررنگ خواهد داشت.
سرتیپ نقدی بیان کرد: نظام جمهوری اسلامی اعتماد بالایی به مردم خوزستان و به ویژه قوم عرب داشته و در تمامی مشکلات در کنار آنها حضور دارد.
سیلاب کرخه ، دز و کارون تاکنون مناطق روستایی و شهری چندین شهرستان حاشیه این رودخانه ها را در برگرفته است.
در پی این سیلاب، دستور تخلیه هفت شهر و بیش از 250 روستای خوزستان صادر شده است.
به گفته وزیر کشور 400 هزار نفر در خوزستان در معرض سیلاب هستند.
وزیر نفت پنجشنبه در سفر به خوزستان ممانعت از آبگیری هورالعظیم را تکذیب کرد.
هورالعظیم یکی از بزرگ ترین تالاب های کشور است که جنوب غرب در مرز ایران و عراق قرار دارد. یک سوم آن جزو ایران و دو سوم سهم عراق است. از سال 1387 وزارت نفت برای اکتشاف و استخراج نفت بخش های وسیعی از هورالعظیم را اشغال کرده است. فعالیت های نفت در هورالعظیم همیشه با انتقاد کارشناسان و فعالان محیط زیست روبه رو بوده است.