۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
06:58
کد خبر : 9139399
۱۴:۵۰

۱۳۹۸/۰۲/۲۹
نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه ساوه:

هم افزایی و سازندگی ، لازمه امروز کشور است

نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه ساوه گفت:در ماه مبارک رمضان سعی کنیم بر معنویات بیفزائیم و به جای تخریب دیگران سعی کنیم هم افزایی و سازندگی کنیم که لازمه امروز کشور است.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از ساوه، حجت الاسلام  و المسلمین مهدی محمدی نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه ساوه در اردوی یک روزه بسیجیان در محل سد الغدیر این شهرستان گفت:در ماه مبارک رمضان سعی کنیم بر معنویات بیفزائیم و به جای تخریب دیگران سعی کنیم هم افزایی و سازندگی کنیم که لازمه امروز کشور است.

وی افزود: ارتقای کمی و کیفی بسیج و معنویت بسیجیان از خواسته های رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

 

حجت الاسلام  و المسلمین محمدی بیان کرد: برای جذب بیشتر جوانان به بسیج باید شوق و انگیزه ایجاد کرد ، بسیجی باید در دیدگاه مردم فردی مومن، ولایی، خدمتگذار، مهربان و درستکار باشد.

وی ادامه داد: جایگاهها در بهشت متفاوت است و حتی بهشتیان به حال یکدیگر غبطه می خورند و حسرت دارند  کاش در دنیا ، اعمال نیکوتری داشتند و خدمت به خلق از بهترین عبادات است.

 

نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه ساوه اظهار کرد: تعامل در سپاه و بسیج یک اصل است باید دست به دست هم دهیم تا ضمن حفظ ارزش های انقلاب اسلامی در پیشبرد اهداف سهمی داشته باشیم.
وی افزود: شهرستان ساوه ظرفیت های مناسبی در بسیج دارد و باید همه بسیجیان تلاش کنیم تا خدمات رسانی بسیج  را ارتقا دهیم.

 

حجت الاسلام  و المسلمین محمدی بر همکاری و تعامل  فرماندهان پایگاه با امام جماعت مسجد، هیئت امنا و نمازگزاران تاکید کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید