۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
23:24
۱۱:۲۰

۱۳۹۸/۰۵/۲۲
رئیس اداره تبلیغات اسلامی اردستان مطرح کرد:

تشریح برنامه‌های دهه ولایت در اردستان

حجت الاسلام سید جواد حیدری در نشست خبری با اصحاب رسانه با تشریح برنامه های دهه ولایت اظهار داشت: عید قربان و غدیر از بزرگترین اعیاد مسلمانان است که فاصله این دو را دهه ولایت نامگذاری کرده اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از اردستان، حجت الاسلام حیدری در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت : دهه ولایت مراسم‌ها و برنامه های خاصی دارد و باید مسلمانان در  پاسداشت این اعیاد بزرگ، پر شکوه و  با عظمت بکوشند تا ارزشهای نهفته در این روز بیشتر برای مردم روشن شود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی اردستان گفت: برای برگزاری هر چه بهتر برنامه های دهه ولایت همه باید به صورت مشارکتی در این برنامه ها شرکت کنیم.

حجت الاسلام حیدری ابراز داشت: برنامه های شاخصی توسط اداره تبلیغات اسلامی اردستان از جمله اعزام روحانیون به مناطق مختلف شهرستان، آذین بندی سطح شهر توسط شهرداری و برگزاری جشنهای ویژه این دهه و تقدیم هدیه به سادات برنامه ریزی شده است همچنین همایش پیر غلامان اردستان با ۴۰۰ نفر میهمان کشوری و استانی برگزار می شود

وی همچنین تصریح کرد: همایش پیر غلامان شهرستان اردستان همزمان با دهه ولایت با حضور ۴۰۰ نفر میهمانان کشوری و استانی در روستای سرابه این شهرستان  همراه با تجلیل از برترینها انجام خواهد شد.

حجت الاسلام حیدری بیان داشت: با محوریت حوزه علمیه شهید مدرس و همکاری بنیاد مهدویت اردستان جشن ویژه حضرت امام هادی(ع) در اردستان برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه جشن ویژه ای به مناسبت هفته ازدواج پیش بینی شده است، افزود: با حضور زوج های جوان و اهدای هدایایی این مراسم در روز دوشنبه ۲۱ مرداد برگزار می شود.

حجت الاسلام حیدری افزود: همه مردم به ویژه جوانان باید با حضور در مراسمهای این دهه بیش از پیش با سیره ائمه آشنا شده و برای آشنایی معارف دینی از خود اشتیاق نشان دهند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید