سالانه یک پنجم بودجه کل کشور برای بیمه شدگان تامین اجتماعی هزینه میشود
به گزارش خبرگزاری بسیج از ملایر، مهدی درخشان در آیین بهرهبرداری از طرحهای عمرانی و درمانی بیمارستان دکتر غرضی ملایر با اشاره به توسعه خدمات درمانی طی چهار سال گذشته اظهار داشت: در این مدت به اندازه ۱۵ سال قبل از آن ساخت و ساز عمرانی در ۸۱ بیمارستان تامین اجتماعی و ۲۹۰ مرکز درمانی وابسته به این سازمان انجام شده است.
وی بیان داشت: در مدت یاد شده معادل ۲۰ سال گذشته نیز تجهیزات پزشکی مراکز و بیمارستانها گسترش و ارتقا پیدا کرده است.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی کشور افزود: طی چند سال گذشته تلاش معاونت درمان تامین اجتماعی روی دو محور تامین زیرساختها و توجه به توسعه زیرساختهای الکترونیکی و فناوری اطلاعات بود تا بتوانیم از این طریق خدمات خوبی را به مراجعان ارائه دهیم.
وی همچنین به اجرای سیستم مدیریت الکترونیک بیمارستان یا اچ آی سی اشاره و بیان کرد: هدف ما این است که با اجرای طرح یاد شده مدیریت تمامی بیمارستانها و مراکز درمانی وابسته به سازمان تامین اجتماعی الکترونیکی شود.
درخشان ادامه داد: به طور مرتب تکمیل، رفع نواقص و نمونههای جدید اچ آی سی در دستور کار است و زمینهای مهیا میشود تا بتوان تمامی خدمات را به صورت الکترونیکی به مردم ارائه کرد.
وی هدف از اجرای طرح اچ آی سی در تمامی بیمارستانهای تامین اجتماعی را آسانسازی بهرهمندی بیمهشدگان و همراهان آنها از خدمات درمانی برشمرد و بیان کرد: علاوه بر اجرای این طرح، نسخه الکترونیکی را نیز در دست اقدام داریم که از چهار سال گذشته این طرح در درمان مستقیم آغاز شده است.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی کشور یادآور شد: بیش از دو سال است که در بیمارستانها و مراکز درمانی نیازی به دفترچه نیست و بیش از سه سال است که طرح نسخه الکترونیکی در درمان غیر مستقیم در کل کشور مستقر شده است.
وی گفت: برای اجرای هر چه بهتر این طرح نیاز است تمامی ارگانهای تاثیرگذار در حوزه سلامت به ویژه وزارت و بهداشت به ما کمک کنند و تا پایان امسال بتوانیم نسخه الکترونیکی را در کشور به سرانجام برسانیم.
درخشان همچنین به پایهریزی نظام ارجاع داخلی اشاره کرد و افزود: تلاش ما بر این است تا تمامی فرآیندها در درمان مستقیم و غیر مستقیم به صورت الکترونیکی اجرا شود و هم اکنون بستر سختافزاری مهیا شده است.
وی خاطرنشان کرد: حالا نیاز به نیروی ورزیده با دانش و مهارت کافی و کادر درمانی و پزشکی و پشتیبانی نیاز داریم که در این حوزه دست ما بسته است.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی کشور با بیان اینکه بخش اعظمی از تأمین پزشکان متخصص و فوق تخصص باید از طریق وزارت بهداشت و درمان تامین شود، افزود: تا قبل از سال ۹۳ معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سهمیهای را برای نیروهای ضریب کار برای ما در نظر میگرفت که از سال ۹۴ و پس از مصوبه برنامه ششم توسعه این سهمیه قطع شد.
وی بیان کرد: این در حالی است که تامین بخشی از این نیروها و کادر پزشکی در ۸۰ بیمارستان و ۲۹۰ مرکز درمانی و کلینیک تامین اجتماعی میتواند باری از روی دوش بهداشت و درمان کشور بردارد.
درخشان تاکید کرد: در تلاش برای حل مشکلات بخش درمان تامین اجتماعی هستیم و با همکای وزارت بهداشت، نظام ارجاع و نسخه الکترونیکی را با هم پیش ببریم.
وی با اشاره به اینکه نیمی از بیمهشدگان کشور مربوط به تامین اجتماعی هستند، گفت: سالانه یک پنجم بودجه کل کشور برای بیمه شدگان تامین اجتماعی هزینه میشود.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی کشور با اشاره به اینکه رسیدن به ایدهآلها ممکن نیست، افزود: در این راستا باید تلاش کنیم از امکانات در اختیار به نحو احسن استفاده کنیم تا بتوانیم گامی در جهت کاهش آلام مردم برداریم.
وی از حضور خیران ملایری برای توسعه بخش درمان و سلامت این شهرستان تقدیر کرد و گفت: آنچه داریم سرمایه خود مردم است.
احداث کلینیک تخصصی تامین اجتماعی ملایر یکی از درخواستهای مهم فرماندار ویژه و نمایندگان ملایر بود که درخشان قول مساعد داد چنانچه اوقاف و امور خیریه هزینه ساخت این کلینیک را تقبل کند، مصوبه و مجوز آن را از هیات مدیره سازمان اخذ میکنیم.
در این آیین پنج طرح درمانی و عمرانی بیمارستان دکتر غرضی ملایر با اعتباری افزون بر ۱۳۰ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.
انتهای پیام/