۴۷هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت زغفران رفت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، علی اکبری با اعلام این خبر افزود : از این میزان مزارع کشت شده 9.7 هکتار غیر بارور و تازه کاشت و 37.35 هکتار بارده است .
وی با اشاره به این نکته که به طور متوسط از هر هکتار 3کیلو گرم زعفران خشک در استان تولید می شود پیش بینی کرد : امسال بیش از 110 کیلو گرم محصول زعفران خشک در استان تولید شود .
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین تصریح کرد : برای استحصال هر کیلو زعفران نیاز به 110 تا 170 هزار گل زعفران است .
وی عمده مناطق پراکنش کشت این محصول در سطح استان را ؛ اراضی مستعد شهرستانهای قزوین ، تاکستان ، آوج ، بوئین زهرا و آبیک ذکر کرد و گفت : کشت این محصول در اراضی آهکی قابلیت باردهی اقتصادی ضعیفی دارد .
وی یاد آور شد : در حال حاضر 83 نفر بهره بردار برای تولید محصول زعفران در استان فعالیت دارند .
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت : سازگاری زعفران با شرایط آب و هوایی سرد و خشک بهترین شرایط گل دهی را دارد بطوری که با بروز سرما شرایط رشد و گل دهی این محصول فراهم می شود.
اکبری بر ایجاد شرکت تعاونی تولید و صنایع تبدیلی وابسته ، وجود فروشگاه به جهت تامین نهاده های زعفران ، تهیه پیاز گواهی شده در استان و تهیه برند زعفران تولیدی استان را برای حمایت از تولید کنندگان این محصول ضروری دانست .