۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
10:31
کد خبر : 9192635
۱۷:۵۲

۱۳۹۸/۰۹/۰۲
مسئول کانون بسیج حقوق دانان اراک :

بسیج در صف اول پاسداری از انقلاب اسلامی است

عطرافشانی قبور مطهرشهدا توسط کانون بسیج حقوق دانان اراک انجام شد.

به‌گزارش سرویس بسیج حقوقدانان خبرگزاری بسیج از اراک؛  محمد طالبی مسئول کانون بسیج حقوق دانان شهرستان اراک در حاشیه عطرافشانی قبور مطهرشهدا در گفتگویی اختصاصی با خبرگزاری بسیج استان مرکزی با بیان اینکه بسیج از عنایات الهی است که خداوند به قلب و زبان امام خمینی(ره) جاری کرد، گفت: تصمیم امام راحل برای تشکیل بسیج چیزی جز تجلی «المؤمن ینظر بنور الله» نبود.

وی افزود: اگر بسیج نبود، معلوم نبود سرنوشت جنگ چه می شد و در این 30 سال پس از رحلت امام خمینی(ره) اگر بسیج نبود آیا از انقلاب چیزی باقی می ماند؟ در تمام این سال ها رهبری از آنچه امام خمینی(ره) در بسیج بنیان گذاشتند، حفظ و صیانت کردند و به شایستگی آن را گسترش دادند.

مسئول کانون بسیج حقوق دانان شهرستان اراک خاطر نشان کرد: بسیج همواره در صف اول پاسداری از انقلاب قرار داشته است و نقش آن در خنثی کردن فتنه دشمنان در حوادث اخیر کشور بیش از گذشته نمایان شد.

 

انتهای پیام/ 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید