خبرهای داغ:
با برگزاری جلسه قرارگاه پیشرفت و آبادانی،

پیگیری مشکلات مردم دهستان طرود با حضور فرمانده سپاه ناحیه شاهرود+ تصاویر

فرمانده سپاه ناحیه شاهرود در جلسه قرارگاه پیشرفت و آبادانی، بر مطالبه گری مردم از مسئولین تاکید کرد و بر پیگیری حل مشکلات مردم منطقه سرکویر دهستان طرود یا مشارکت همه مدیران و قرارگاه پیشرفت و آبادانی تصریح کرد.
کد خبر: ۹۲۰۰۳۸۱
|
۲۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۴
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، جلسه قرارگاه پیشرفت و آبادانی منطقه سرکویر و روستا‌های سطوه، بیدستان، سرتخت و مهدی آباد دهستان طرود شهرستان شاهرود به میزبانی فرمانده پایگاه امام خامنه‌ای (مدظله العالی) حوزه بسیج مساجد و محلات نجف اشرف در روستای سطوه برگزار شد.
در این نشست که فرمانده سپاه ناحیه شاهرود، فرمانده حوزه‌های بسیج مساجد و محلات نجف اشرف، بسیج دانش آموزی ایمان و مدیران کانون بسیج مداحان و بسیج رسانه، نماینده قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه استان، دهیار و رئیس شورای اسلامی روستای سطوه، دهیار روستای مهدی آباد، روحانی منطقه، فرمانده پایگاه امام خامنه‌ای (مدظله العالی) و نماینده بسیج سازندگی در این منطقه و نماینده کمیته امداد امام خمینی (ره) در دهستان طرود حضور داشتند، در خصوص فعالیت‌های عمرانی و فرهنگی اجتماعی در این منطقه بحث و تبادل نظر شد.
امیر خسروی نماینده قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه استان در این نشست با بیان اینکه سطوه و طرود و بیدستان و مهدی آباد و سر تخت یکی از هفت حد عملیاتی تعریف شده در قرارگاه است اظهار کرد: در دوره اول خدمات رسانی قنوات و پمپاژ آب و سد خاکی در منطقه و توجه به دام سبک برنامه ریزی شده برای بز سانن و گوهر تراشی است.
وی با اشاره به اینکه برای حل مشکل آب قنات باید اداره برق ترانس واگذار کند گفت: این قنات برای منطقه بی آب، بسیار حیاتی است و، چون آب پایین است باید آب را با پمپاژ استخراج کرد و امتیاز برق با عنوانی که اداره برق می‌خواهد باید پیگیری شود که واگذار گردد.
خسروی با بیان اینکه برای این مهم اتاقک و ترانس را قرارگاه می‌دهد و برق باید پای کار بیاید افزود: ایستگاه پمپاژ آب شیرین، چون ولتاژ برق کم است باید پیگیری شود و، چون این آب وابسته به آب و فاضلاب روستایی است باید دهیاری پیگیری موضوع را نماید.
وی با اشاره به مشکل مدارس منطقه بویژه معلمان این منطقه که حق الزحمه‌ای هستند و حقوق پایین دارند گفت: با تفاهم و هماهنگی این امر می‌تواند برطرف شود همانطور که در روستا‌های سمت دامغان برطرف شده و ما می‌توانیم ضمن خدمت فرهنگیان در همه عرصه‌ها انجام دهیم.
نماینده قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه استان با تاکید بر توجه به قنات روستای مهدی آباد ادامه داد: کافه مهارت توسط قرارگاه می‌توان برای دانش آموزان اجرا شود و در برنامه‌های مختلف مهارتی همچون گوهر تراشی و تولید گیاه و دام سبک در این راستا انجام شود.
وی با اشاره به اینکه خانه‌های نیازمندان با همکاری کمیته امداد و بهزیستی در راستای همسان سازی ایجاد سرویس بهداشتی (حمام، دستشویی) و ساخت خانه نیازمندان در حال انجام است به بیان جهاد روشنایی توجه داد و گفت: این طرح با همکاری بسیج جامعه مهندسین، پنل خورشیدی در روستا‌ها با همکاری قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه استان اجرا می‌شود که حدود ۲۴ نفر ثبت نام شده اند که حتماً متقاضیان باید بسیجی فعال و کنتور برق انشعاب به نام طرف و کارت پایان خدمت و ۶۰ متر فضا داشته باشند.
خسروی تصریح کرد: این طرح از طریق کمیته امداد و بسیج مهندسین در حال اجراست و تجهیزات طرح تا ۵ سال ضمانت دارد و اداره برق تا ۲۰ سال برق را خریداری می‌کند و ۴۹ تا ۵۱ میلیون وام دارد که بازپرداخت آن ماهی ۶۷۰ هزار تومان است.
نماینده قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه استان گفت: تصفیه خانه سرامیکی در حال اجرا در منطقه داریم که در مرحله سوم تلاش داریم در روستای سطوه انجام شود، که مشارکت ما پنجاه درصدی است در اجرای این طرح و مابقی طرح‌های اجرایی در منطقه.
وی از برپایی میز خدمت در این مناطق با حضور ادارات متولی مورد نیاز در آینده نزدیک با همکاری بسیج ادارات خبر داد.
معصومی دهیار روستای سطوه نیز در این نشست با تاکید بر ایجاد ساختمان پایگاه بسیج افزود: آب شرب روستا دارای املاح زیادی است و باید پیگیری شود که سختی آب بالای چهار هزار است.
وی با بیان اینکه آب کشاورزی مهم است گفت: ما امید به احیا قنات نداریم و اگر آب باشد می‌توان فعالیت کشاورزی هم داشت چرا که با وجود معدن بازگشت جمعیت داریم و اگر پمپاژ آب پیگیری شود، مشکل آب حل می‌شود.
معصومی با اشاره به اینکه روستای سطوه از دو قنات استفاده می‌کند افزود: برای تقویت ترانسفورماتور برای استفاده بهتر داریم و نیاز به حفر چاه عمیق داریم که پیگیری شود.
وی با تاکید بر تعمیر لوله‌های آب در مسیر آب کوه تا روستا که ۱۲ کیلومتر است تصریح کرد: این مسیر در یک نقطه نیاز به تعمیر و تعویض دارد و توقع داریم در این راستا به ما کمک شود.
دهیار سطوه با اعلام آمادگی برای همه نوع خدمت و برگزاری کلاس‌های مختلف بر تشکیل بسیج عشایر در منطقه نیز تصریح کرد و گفت: مسئولین باید به مناطق سرکویر بیشتر توجه کنند چرا که مردم نجیب و غیور و بی ادعا و کم توقعی دارند.
خانم عرب ساغری نماینده کمیته امداد دهستان طرود نیز در این نشست با بیان اینکه ۱۲۰ خانوار در این منطقه تحت پوشش کمیته امداد هستند افزود: فعالیت‌های این نهاد در منطقه در راستای تکمیل واحد‌های زلزله زده و تعمیرات مسکن و حمایت‌های مادی و معنوی دیگر از مددجویان است.
عضو شورای روستای مهدی آباد نیز در این نشست با تاکید بر توجه به بند‌های خاکی در روستا و قنات که در بحث مدیریت بحران مهم است و درخواست حمایت و همکاری نمود.
سرهنگ پاسدار محمد خوشقدم فرمانده سپاه ناحیه شاهرود نیز در جمع بندی این نشست با تقدیر از زحمات همه دست اندرکاران مدیریت روستا‌ها بر مطالبه گری از مسئولین تاکید کرد و گفت: این مطالبه گری مردمی می‌تواند کار را پیشبرد و پای مسئولین را به منطقه باز کند تا مشکلات حل شود.
وی با توجه دادن به موضوع مشاوره برای خانواده‌ها و همچنین اردوی جهادی پزشکی درمانی تک تخصصی برای حل مشکلات درمانی و بهداشتی مردم منطقه بر حضور یک بیمارستان صحرایی در منطقه سطوه تاکید کرد.
خوشقدم با بیان اینکه در شاهرود برای طرح جهاد روشنایی ۶۵ سهمیه دادند که در حال انجام است بر توجه به این امر برای درآمدزایی تاکید کرد و بر همکاری قرارگاه پیشرفت و آبادانی در این زمینه با کمک کمیته امداد تصریح نمود.
وی با اشاره به آمادگی قرارگاه پیشرفت و آبادانی برای آموزش مردم در عرصه‌های مختلف در راستای کاهش هزینه تولید و افزایش سود گفت: پرورش دام سبک بویژه بز سانن در این منطقه بسیار مهم است و بازار هم برای ارزش افزوده آن وجود دارد و باید از این برنامه حمایت کرد.
فرمانده سپاه ناحیه شاهرود در این نشست بر پیگیری مشکلات مردم این منطقه از طریق معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان شاهرود تاکید کرد.
در پایان این نشست مسئولین حاضر از روستای سطوه و پایگاه بسیج روستا و مشکلات روستا میدانی بازدید و در خصوص رفع آن‌ها بحث و تبادل نظر کردند.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار