۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
06:43
کد خبر : 9206781
۱۱:۳۹

۱۳۹۸/۱۰/۲۰
کارشناس برجسته سیاسی:

هوشمندی و مدیریت رهبری دلیل مهم خنثی شدن توطئه های دشمن در این چهل سال

کارشناس برجسته سیاسی گفت: دشمن به دلیل ناتوانایی در برابر توان جبهه مقاومت تلاش خود را در عرصه های مختلف برای ایجاد فتنه انگیزی افزایش داده که به فضل الهی تمام این توطئه ها با هوشمندی رهبری و بصیرت مردم خنثی شده اند.

 به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛امیر حسین بیاتی کارشناس برجسته سیاسی در نشست بصیرتی در ساوه که به همت بسیج جامعه پزشکی برگزار شد، با اشاره به فرارسیدن یوم الله 9 دی و فتنه های اخیر گفت: دشمن با توجه به گستردگی توان جمهوری اسلامی که در منطقه و دنیا پیدا کرده و ناتوانی که در برابر جبهه مقاومت فتنه های خود را از چارچوب جغرافیای جمهوری اسلامی فراتر برده و توطئه علیه جمهوری اسلامی ایران را در جغرافیای منطقه و متحدین ایران دنبال می کند.

وی افزود: در فتنه های تیر 78 و 88 شاهد بودیم که فتنه ها غالبا در چارچوب جغرافیای ایران طراحی میشد و ماهیت آنها سیاسی صفر بود و عمدتا بخشی از جامعه را درگیر خود میکرد اما در فتنه اخیر که ماهیت اقتصادی داشت دشمن تلاش کرد تمرکز خود را بر روی قشر مستضعف جامعه که از حامیان اصلی انقلاب هم می باشند گذاشت که هدف او عقب راندن آنها از حمایت جمهوری اسلامی بود.

کارشناس برجسته سیاسی اظهار داشت: در فتنه اخیر شاهد بودیم که این یک توطئه بسیار وسیع و خطرناک بود که هم مسائل اجتماعی، اقتصادی،سیاسی و امنیتی را دربرگرفته بود و بخش بیشتری از جامعه را درگیر به خود کرده بود اما با توجه به آگاهی و بصیرتی که ملت ایران از خود نشان داد و این موضوع را در طول چهل سال انقلاب ثابت کرده فتنه اخیر خنثی کرد.

وی با بیان اینکه دشمن فتنه اخیر را برای دی و بهمن ماه برنامه ریزی کرده بود،گفت: اما با توجه به تصمیم دولت مبنی بر هدفمندی بنزین آن را زودتر متولد کرد که به شکل ناقص بود و همین تولد زودرس باعث مرگ سریع این فتنه شد و ما شاهد بودیم که دشمن در فتنه اخیر نتوانست طراحی خود را به طور کامل عملیاتی کند.

بیاتی با تشریح تفاوت های فتنه 88 با فتنه 98 بیان داشت: ماهیت مطالبات در فتنه 88 سیاسی و روشنفکرانه بود اما ماهیت مطالبات در فتنه های 96 و آبان 98 اقتصادی و معیشتی بود که البته دارای زمینه های واقعی بود،در سال 88 دشمن بر اساس یک ادعای دروغ جرقه های فتنه را ایجاد کرد اما در فتنه های 96 و98 این فتنه ها معیشتی بود اما زمینه های واقعی داشت و مدت زمانی طولانی نارضایتی ها انباشت روی یکدیگر شده بود

وی ادامه داد: در فتنه 88 عمدتا مرکزیت و تهران درگیر آن بود اما فتنه های اخیر نقاط مختلفی از کشور را در برگرفتند،در سال 88 با ادعای دروغ تقلب که یک ادعایی واهی و دروغ بود دشمن فتنه انگیزی کرد و توده گسترده و سراسری از مردم را در بر نگرفت بلکه طرفداران خاص یک کاندید سیاسی تنها به میدان آمدند که آنها هم بعد از آگاهی از اینکه ادعای تقلب دروغ است از حمایت کاندیدای خاص عقب نشینی کردند.

کارشناس برجسته سیاسی افزود: دامنه آشوب در فتنه 88 مربوط به طبقه متوسط شهری بود که متمرکز در پایتخت بودند اما در سال 96 و97 طبقات پایین و فرودست که فشار اقتصادی معیشت آنها را دچار مشکل کرده درگیر شدند

وی در این خصوص تصریح کرد: در فتنه 88 کیفیت شکل گیری و سازماندهی فتنه محصول پیوند خوردگان نخبگان غربگرا با بدنه اجتماع غربگرا بود اما در سال 96 و 98 اینگونه نبود چراکه وضعیت معیشتی که دشمن ایجاد کرده بود بستری برای فتنه بود و این طراحی نه تنها در جغرافیای جمهوری اسلامی بلکه در منطقه برنامه ریزی شده بود

 

انتهای پیام/ 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید