۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
20:15
کد خبر : 9214095
۱۶:۴۰

۱۳۹۸/۱۱/۱۵

نشست هم‌اندیشی مداحان پاسدار در رشت برگزار شد

نشست‌ هم‌اندیشی مداحان پاسدار در سپاه قدس گیلان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از رشت، نشست‌ هم‌اندیشی مداحان پاسدار پیش از ظهر امروز در سالن جلسات دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه قدس گیلان برگزار شد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه قدس گیلان در این نشست با اشاره به ویژگی مداحان اظهار داشت: مداحی که اخلاص نداشته باشد نفسش تاثیر گذار نیست.

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسن تسخیری با بیان اینکه بسیاری از مداحان بزرگ صوت زیبا نداشتند اما اخلاص داشتند افزود: بعد از اخلاص، اخلاق باید مدنظر باشد زیرا مداحی که اخلاص داشته باشد اما اخلاق نداشته باشد تاثیرگذار نیست.

وی با تاکید بر اینکه ادب داشتن دیگر ویژگی یک مداح خوب است گفت: مداحان باید به وعده های خود عمل کنند تا مردم به آنها اعتماد کنند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه قدس گیلان با اشاره به اینکه غرور به مداح ضربه می زند بیان کرد: مداحان باید تواضع داشته باشند و از غرور و حسادت دوری کنند و انضباط مداحان باعث تاثیر گذاری روی مردم می شود.

وی با بیان اینکه مداح باید بروز باشد تصریح کرد: اشعار و ابیات مداحان باید بروز و تاثیر گذار باشد زیرا مداحان شخصیتی هستند که شخصیت آنها با خاندان عصمت و طهارت عجین شده است.

تسخیری با اشاره به اینکه مداحان باید به اندازه مداحی کنند بیان کرد: به تناسب مجلس عبارات باید مطرح شود و عبارت عربی نیز باید به خوبی و درست خوانده شود.

وی با بیان اینکه مداح باید پیام اخلاقی در جلسه روضه مطرح کند تصریح کرد: مداحان تاثیرگذاری بالایی بر مردم دارند و مردم نیز از مداحان الگو می گیرند.

به گزارش بسیج, در انتهای این دیدار نیز برخی از مداحان حاضر در جلسه نکته نظرات خود را بیان کردند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید