مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج)استان زنجان:

تدبیر امام جواد(ع)،زمینه ساز دفاع از اسلام و تشیع شد

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج)استان زنجان گفت:امام جواد(ع)با تدبیر، از یک سو اجازه بهره­‎برداری حکومت از جایگاه خود را نداد و از سوی دیگر توانست با مهره‎چینی در دل حکومت از ستم حاکمان بر مردم بکاهد؛ همچنین با روشنگری و مناظرات و مباحثات، از کیان اسلام و تشیع دفاع کند.
کد خبر: ۹۲۲۲۷۷۲
|
۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۶
حجت الاسلام حسن بیگدلی در گفتگو با خبرنگار بسیج در مورد شخصیت و ویژگی‌های امام جواد (ع) گفت: امام جواد (ع) ویژگی‌های خاصی در بین ائمه معصومین (ع) دارد. اولاً خیلی نوجوان بود و در سن کودکی به امامت رسید و از طرف دیگر یک معجزات و شگفتی‌های خاصی در دوران ایشان اتفاق افتاد. در روایات و تاریخ اهل بیت (ع) ایشان به عنوان کوچک‌ترین و جوان‌ترین امام مطرح اند که مدت ۱۷ سال امامت کردند. در دوران نوجوانی و حدود ۲۵ سالگی هم به شهادت رسیدند، که این یک ویژگی‌های خاصی است. همچنین به عنوان باب الحوائج نیز مطرح هستند. یعنی توسلات و ارتباط با امام جواد (ع) سفارش شده که شیعیان و پیروان، با آن حضرت ارتباط داشته باشند و خواسته‌ها و آرزوهای شان را با ایشان در میان بگذارند.

وی با بیان اینکه امام جواد(ع)با صبر و تدبیر خود در میان بحران ها وسختی ها هرگزتسلیم طاغوت زمان خویش نشده وهمواره به مبارزه در مقابل ظلم پرداختند،تصریح کرد:ایشان با تدبیر، از یک سو اجازه بهره­‎برداری حکومت از جایگاه خود را نداد و از سوی دیگر توانست با مهره‎چینی در دل حکومت از ستم حاکمان بر مردم بکاهد؛ همچنین با روشنگری و مناظرات و مباحثات، از کیان اسلام و تشیع دفاع کند. آن حضرت خود در این مسیر ثابت قدم بود و دیگران را نیز به استواری فرامی­‎خواند و می­‎فرمود: «ثابت قدم باش تا به هدف برسی یا به آن نزدیک شوی.»

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) با بیان اینکه یکی از ویژگیها و فعالیتهای سیاسی امام جواد(ع)آماده نمودن فضای فکری و علمی جامعه به منظور مبارزه با طاغوت وآماده‌سازی جامعه برای عصر غیبت بود،افزود:دوران ائمه نزدیک به عصر غیبت را باید عصر آماده‌سازی شیعیان برای دوران غیبت دانست. ائمه در این دوران از یک سو ارتباط مستقیم خود را با شیعیان و مردم کاهش دادند و از سوی دیگر دستگاه حکومت به امید جلوگیری از ولادت آخرین منجی الهی، محدودیت­‎های خود را نسبت به آن بزرگواران افزایش داد و شاید به همین دلیل باشد که سیاست‌های اتخاذی از طرف ائمه بعد از امام هشتم علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) به یکدیگر شبیه و به نوعی مکمل همدیگر است؛ آنگونه که در خاتمیت و غیبت آمده است «جواد الائمه و دو امام بعد از ایشان را «ابن الرضا» نامیده‌اند.

حجت الاسلام بیگدلی استحاله نمودن طاغوت و فروپاشی درونی آنان را از دیگر فعالیت های سیاسی آن حضرت دانست تاکید کرد:همانگونه که اقدامات امام رضا(ع)موجب رسوا شدن حاکم زمان خود مامون گردید،امام جواد(ع)نیز ادامه دهنده راه ایشان بودند.

وی با اشاره به اینکه ارتباط امام جواد(ع)با شیعیان خود به ویژه در زمان خفقان حاکم طاغوت یعنی فراموش نکردن جامعه اسلامی در سختترین شرایط افزود:امام جواد چه در دورانی که به اجبار در کنار مأمون در بغداد بود و چه پس از بازگشت به مدینه در حفظ انسجام و رهبری شیعیان، که در بلاد اسلامی پراکنده بودند، کوشید. آن حضرت از طریق وکلایی همچون علی بن مهزیار، خیران خادم، ابراهیم بن محمد همدانی، احمد بن محمد بن عیسی و صالح بن محمد بن سهل پاسخگوی مسائل دینی شیعیان بود.

این مسئول در پایان یادآور شد:توصیه من این است که همه ما و اقشار مختلف مردم و شیعیان و پیروان اهل بیت (ع) به ویژه جوانان عزیز از زندگانی و سیره آن بزرگوار درس بگیرند و بگیریم و با عمل به دستورات آن حضرات که تجسم تعالیم قرآن و سنت صحیح نبوی (ص) می‌باشد بتوانند در زندگانی خود، رضایت خداوند و امامان معصوم (ع) را کسب کنند. از جمله در جهت خودسازی و کسب معنویت و تقوی و این ایام ماه شریف رجب و دخالت در امور سیاسی و اجتماعی و مبارزه با ظلم و ستم و نپذیرفتن سلطه بیگانگان و ظالمان بر اساس امر به به معروف و نهی از منکر، تلاش نمایند تا جامعه اسلامی به سوی کمال و پاکی پیش برود.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار