به گزارش خبرگزاری بسیج از سمنان، دانشگاه فنی و حرفهای به عنوان دانشگاهی ماموریتگرا، از سال 1340 با عنوان انیستیتوهای تکنولوژی به منظور تربیت تکنسین و مهندسان حرفه ای مورد نیاز بنگاههای اقتصادی در کشور تاسیس شده و در حال حاضر بهعنوان دانشگاه فنی و حرفهای کشور زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بهعنوان یک دانشگاه دولتی مشغول به فعالیت است.
دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان در حال حاضر با داشتن بیش از 4 هزار دانشجو و 4 دانشکده در شهرستانهای سمنان ، شاهرود و امیرآباد دامغان به عنوان تنها دانشگاه متولی آموزش عالی فنی و حرفه ای با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص، کارآفرین و متناسب با فرصتهای جدید شغلی برای پاسخگویی به نیازهای بازارکار در حوزههای مهارتی و تکنولوژی و همچنین افزایش اشتغال مولد و کاهش بیکاری، رسالت و ماموریت خود را دنبال میکند.
این دانشگاه تلاش میکند از طریق تربیت تکنسینها و مهندسان ماهر، شایسته و کارآفرین و نیز تعامل با مراکز صنعتی و بخشهای دولتی و خصوصی ، زمینههای لازم را برای کسب مهارت ، ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای جوانان سرافراز میهن اسلامی فراهم کند.
دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان بهعنوان یکی از دانشگاههای مهارتی و تاثیرگذار استان این روزها نیز با توجه به تعطیلی دانشگاهها در ارائه خدمات آموزشی حضوری، در ارائه خدمات اجتماعی پیشگام و فعال بوده و در فنی و حرفه ای دختران شاهرود اقدام به تولید ماسک بهداشتی کردهاند.
در این زمینه رضا نقدی سرپرست دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان با قدردانی از رئیس و همکاران پرتلاش و نیک اندیش دانشکده فنی و حرفه ای دختران شاهرود در خدمت به جامعه اظهار داشت : این دانشکده با کار خود ، بخشی از رسالتشان که ارائه خدمات اجتماعی است را پوشش دادند.
او با بیان اینکه دانشگاه ها ایجاد شدهاند که خدمترسانی به جامعه داشته باشند گفت: دانشگاه فنی و حرفهای با توجه به ماهیت کاربردی بودن، ظرفیت تجهیزات و منابع انسانی موجود رسالتش در جامعه بیشتر است و آنچه که این روزها شاهد انجام آن هستیم جز وظایف ذاتی آموزش مهارتی بهشمار میرود.
نقدی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا به دانشکدههای فنی و حرفه ای و کشاورزی استان سمنان در سراسر استان اعلام شده تا هماهنگی و همکاری لازم را با فرمانداریها و سایر دستگاههای اجرایی داشته و در راه خدمت رسانی به مردم از هر تلاشی دریغ نورزند.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان تصریح کرد: چنانچه دستگاههای مختلف اجرایی در هر زمینهای نیازها را اعلام کنند این دانشگاه با وجود 4 دانشکده فنی و حرفه ای و کشاورزی در استان آمادگی دارد در آموزش، پژوهش و ارائه خدمات دوشادوش تولیدکنندگان، صنعتگران، اصناف و مردم باشد.
بنا بر این گزارش در پی اعلام نیاز ستاد مبارزه با بیماری کرونا در شهرستان شاهرود به ماسک های بهداشتی جلسه ای با حضور مسئولین دانشکده فنی و حرفه ای دختران شاهرود، نماینده فرمانداری ویژه این شهرستان، مسئولین سپاه و بسیج دانشجویی شهرستان شاهرود و ریاست سازمان فنی و حرفه ای شاهرود به میزبانی دانشکده فنی دختران شاهرود برگزار شد.
سکینه ماندگارزاد رئیس دانشکده فنی و حرفهای دختران شاهرود در زمینه تولید ماسک اظهار داشت: طرح تولید ماسک به همت کارکنان ، اساتید و دانشجویان این دانشکده ، فرمانداری ویژه این شهرستان ، سپاه و بسیج دانشجویی این شهرستان و اداره فنی و حرفه ای شهرستان شاهرود با صدور مجوزهای لازم بهداشتی آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
او افزود: با الهام از شعر "بنی آدم اعضای یکدیگرند، که در آفرینش ز یک گوهرند؛ چو عضوی به درد آورد روزگار، دگر عضوها را نماند قرار" این کار را آغاز کردیم و بر این باوریم با توجه به شرایط حساس کنونی و کمبود ماسک میتوانیم بخش کوچکی از مشکلات را در شهرستان برطرف کنیم.
ماندگارزادتصریح کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس و لزوم رعایت مراقبت های بهداشتی توسط شهروندان و نیاز مبرم شهروندان به اقلام ضروری مثل ماسک دانشکده فنی و حرفه ای دختران شاهرود اقدام به تولید ماسک کرد.
رئیس دانشکده فنی و حرفهای دختران شاهرود بیان داشت : این کارگاه روزانه بیش از 4 هزار ماسک بهداشتی در دو شیفت کاری تولید می کند .