توسط گروه‌های جهادی سنندج انجام می‌شود؛

۳ کارگاه تولید ماسک با ظرفیت ۷ هزار قطعه در روز توسط سپاه بیت المقدس افتتاح شد

فر مانده سپاه بیت المقدس کردستان گفت:سپاه از همان روزهای نخست ورود کرونا در کشور در کنار سایر نهادهای متولی امر وارد عمل شده است و با بسیج امکانات و نیروها مشغول به خدمت رسانی است.
کد خبر: ۹۲۲۵۴۵۳
|
۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۷
به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان،  با حضور فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان، معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی، مدیرکل صدا و سیمای استان و جمعی از خبرنگاران رسانه‌های جمعی سه کارگاه تولید ماسک با ظرفیت ۷ هزار قطعه در سنندج افتتاح شدند.

سردار سید صادق حسینی در مراسم افتتاح این کارگاه‌ها اظهار کرد: سپاه از همان روز‌های نخست ورود کرونا در کشور در کنار سایر نهاد‌های متولی امر وارد عمل شده است و با بسیج امکانات و نیرو‌ها مشغول به خدمت رسانی است.


سردار حسینی خاطر نشان کرد: علاوه بر مشارکت در مبحث آموزشی و اطلاع رسانی در بحث تامین نیازمندی‌های عمومی نیز وارد عمل شده ایم که این کارگاه‌های تولید ماسک در همین راستا می‌باشد.

وی افزود: هم اکنون به صورت منظم هر شب گروه‌های جهادی مشغول به ضدعفونی معابر در شهر‌ها و نقاط پرتردد استان هستند.


فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان اظهار کرد: ماسک‌های تولیدی این کارگاه زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی تولید و در اختیار داروخانه‌ها و مراکز عرضه اقلام بهداشتی خواهد شد.


وی افزود: باید خودقرنطینگی و خودکنترلی داشته باشیم و از خانه بیرون نیاییم.


سردار حسینی تاکید کرد: نکته مهم این است که مردم خودشان همکاری کنند چرا که نابودی این بیماری اراده عمومی می‌خواهد.


فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان اظهار کرد: سامانه سلامت از دیگر مواردی است که انتظار داریم مردم بر روی گوشی هوشمند خود نصب کنند و در راستای این غربالگری عمومی مشارکت گسترده داشته باشند.

سردار حسینی افزود: در مبحث سامانه سلامت و اطلاع رسانی عمومی در کنار صدا و سیما و علوم پزشکی هستیم.


فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان همچنین خاطرنشان کرد: در این ایام گروه‌های جهادی نیز اقلام خوراکی و بهداشتی را در اختیار اقشار کم درآمد قرار می‌دهند و به یاری خانواده‌های آسیب پذیر معیشتی آمده اند.

سرهنگ عسکری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سنندج نیز در خصوص این سه کارگاه تولیدی اظهار کرد: سپاه سنندج حمایت‌های مادی در زمینه تامین مکان، بخشی از چرخ‌های دوخت و تامین اقلام مورد نیاز را در کنار تامین بخش بزرگی از نیروی انسانی این کارگاه‌ها را در قالب گروه‌های جهادی برعهده گرفته است و آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج نیز یکی از هنرستان‌ها و تجهیزات دوخت آن را نیز برای تامین بخشی از اقلام در نظر گرفته است.

وی افزود: تا چند روز آینده ۲ کارگاه دیگر افتتاح خواهد شد و ظرفیت تولید روزانه ماسک در مجموع به ۱۵ هزار قطعه خواهد رسید.
 
 
انتهای پیام/7727
ارسال نظرات
آخرین اخبار