۰۴ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 24 April 2025
01:32
کد خبر : 9227399
۲۰:۴۵

۱۳۹۹/۰۱/۰۵
استاندار همدان خبر داد

فعالیت ادارات استان همدان تا ۱۵ فروردین‌ با حداقل ظرفیت کارکنان خود

استاندار همدان گفت: به استناد مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا، ادارات و دستگاه‌های اجرایی این استان نیز همانند کل کشور به جز ارگان‌های خدماتی، درمانی و امدادی تا ۱۵ فروردین‌ جاری با حداقل ظرفیت کارکنان خود فعالیت می‌کنند.

فعالیت ادارات استان همدان تا ۱۵ فروردین‌ با حداقل ظرفیت کارکنان خودبه گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سید سعید شاهرخی  در جلسه ستاد استانی پیشگیری، کنترل و مقابله با کرونا اظهار داشت: به استناد مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا، ادارات و دستگاه‌های اجرایی این استان نیز همانند کل کشور به جز ارگان‌های خدماتی، درمانی و امدادی تا ۱۵ فروردین‌ جاری با حداقل ظرفیت کارکنان خود فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه این تعدیل در قالب‌های دورکاری، مرخصی‌های استعلاجی و استحقاقی خواهد بود، خاطرنشان کرد: در این چارچوب بخش اداری شهرداری‌ها نیز تا ۱۵ فروردین‌ جاری با یک سوم ظرفیت کارکنان خود فعالیت کنند.

استاندار همدان اظهار داشت: به منظور حفظ سلامتی کانون خانواده، بانوان کارمند ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان نیز تا ۱۵ فروردین‌ در محل کار حضور نیابند و فعالیت خود را به صورت دورکاری انجام دهند.

وی برگزار نشدن نماز جمعه و نمازهای جماعات، لغو برگزاری مجالس عروسی، عزاداری و تشییع جنازه را از دیگر الزامات این مصوبه برشمرد.

رییس ستاد استانی پیشگیری، کنترل و مقابله با کرونا در همدان، ادامه داد: تمامی واحدهای صنفی استان به غیر از واحدهایی که اقلام ضروری از جمله مواد غذایی، بهداشتی و درمانی را تامین می کنند و همچنین داروخانه‌ها، پمپ‌بنزین‌ها و تعمیرگاه‌ها نیز تا تاریخ یاد شده باید تعطیل باشند.

وی با اشاره به اینکه قطار همدان - مشهد و بالعکس نیز تعطیل شده است، افزود: مسدود کردن راه‌ها و قطع پروازها در اختیار استان‌ها نیست و ستاد ملی در این باره تصمیم می‌گیرد.

شاهرخی یادآوری کرد: در شهر همدان بیمارستان مطهری بعنوان بیمارستان قرنطینه بیماران کرونا در نظر گرفته شده است و در سایر شهرستان‌ها نیز خارج از فضای بیمارستان اصلی، باید فضایی برای قرنطینه در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید