فرماندار خلیل آباد:

همه دستگاه های اداری و خدماتی در آمادگی کامل باشند

فرماندار خلیل آباد تاکید کرد: همه دستگاه های اداری و خدماتی در آمادگی کامل باشند.
کد خبر: ۹۲۲۷۴۰۲
|
۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۲
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، ابراهیم قاسم پور در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان خلیل آباد که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: آنچه که ما را نگران کرده  تولید یک بحران در دل یک بحران دیگر یعنی (کرونا) است که همه مجموعه شهرستان را این مهم به خود درگیر کرده است.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های اداری که در کاشمر مستقر هستند بایستی در هنگام بحران نیرو‌های خود را در خلیل آباد مستقر کنند، افزود: قرار نیست اداراتی که در کاشمر داریم فقط در خود کاشمر مستقر شوند و شهرستان خلیل آباد از نبود آن‌ها ضرر کند، در ابلاغیه بعضی از مدیران قید شده مدیر کاشمر و خلیل آباد، لذا این مدیران نسبت به خلیل آباد هم تکلیف دارند.

فرماندار خلیل آباد با بیان اینکه شهرداران خلیل آباد و کندر اقدامات پیشگیرانه خوبی را درموقع سیلاب اتخاذ کرده اند، اظهار داشت: باید بخشداران مرکزی و ششطراز کمیته‌های بحران بخش را تشکیل بدهند و دهیاران هر روستا آمادگی کامل را با توجه به ظرفیت‌های روستا داشته باشند.

قاسم پور با اشاره به اینکه قسمت بالا دست خلیل آباد هنوز جای نگرانی دارد، گفت: هر نقطه‌ای از شهر و روستا که  در مواقع بحرانی نیاز به بازگشایی دارد که آن مسیر به جان مردم  آسیب می‌رساند با دستور دادستانی تخریب خواهد شد.

وی با بیان اینکه موضوعاتی که در حوزه مدیریت بحران مصوب می‌شود بایستی حتما به سرانجام برسد، افزود: مصوبات جلسه بحران باید در مدت زمانی که مقرر شده به سرانجام برسد نه اینکه باز در جلسه بعد آن مصوبات را مرور کنیم.

همچنین رئیس شورای شهر خلیل آباد در این جلسه گفت: سال گذشته بعد از سیل از سوی ستاد بحران استان حمایتی نشدیم و لذا تقاضا داریم ستاد بحران استان این شهرستان را هم مانند سایر شهر‌های همجوار مورد توجه قرار بدهند، چرا که میزان تخصیص اعتبارات ستاد بحران استان به شهرستان ناچیز بود.

رضا توکلی با بیان اینکه سال گذشته شهرداری خلیل آباد هنگام سیلاب جهت تامین لودر برای روستا‌ها از حقوق پرسنل می‌زد، افزود: مقداری در بحث تبعات اجتماعی این حوزه تاثیر گذار است و بعضا مدیران ارشد استانی در شهرستان‌های همجوار در مواقع بحران حاضر می‌شوند.

رئیس شورای شهر خلیل آباد با بیان اینکه اقدامات  آب منطقه‌ای شهرستان ما را اغنا نمی‌کند، گفت: اینکه آب منطقه‌ای با کلماتی مثل انجام خواهد شد و انجام می‌شود ما را توجیه کند خوب نیست، اگر اتفاقی بیفتد به زیرساخت‌های یک شهر و روستا لطمه وارد می‌شود.

توکلی در همین راستا افزود: بایستی آب منطقه‌ای شهرستان حریم مسیر‌ها را بازگشایی کند و اگر اعتباری نیست از همان جرایم نجومی که از چاه موتور‌های این منطقه دریافت می‌کند بخشی از همان مبالغ را برای زیرساخت‌های کشاورزی این شهر استفاده کند.

فرمانده سپاه ناحیه خلیل آباد گفت: سپاه ناحیه خلیل آباد تمام امکانات خدماتی خود را برای امدادرسانی به مردم شهرستان در مواقع بحران آماده کرده است.

سرهنگ ابولفضل فتوحی با بیان اینکه مقداری چکمه و بیل و دیگر وسایل کمک خریداری شده است، افزود: خودور‌های تاکتیکی سپاه خلیل آباد در آمادگی کامل می‌باشند.

گفتنی است در این جلسه هر یک از اعضای مدیریت بحران اقدامات و پیشنهاد‌های خود را در جلسه مطرح کردند.

 
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار