خبرهای داغ:

تولید دستکش یکبار مصرف با مشکلات در شاهرود/ارسال به ۳۰ بیمارستان و مرکز پزشکی کشور

مدیر شرکت تولیدی مهدیار پلاست شاهرود با بیان اینکه دستکش‌های تولیدی این شرکت به ۳۰ بیمارستان و مرکز پزشکی ارسال می‌شود گفت: ادامه تولید در ماه آینده با این شرایط امکان پذیر نبوده و قادر به تامین مواد اولیه و پرداخت دستمزد کارگران نیستم.
کد خبر: ۹۲۳۰۰۶۷
|
۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۵
تولید دستکش یکبار مصرف با مشکلات در شاهرود/ارسال به ۳۰ بیمارستان و مرکز پزشکی کشوربه گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، مهدی احسانی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و نیاز به تولید دستکش‌های یکبار مصرف اظهار کرد: به خاطر نیاز جامعه، کارگاه تولید این شرکت به صورت شبانه روز فعال است و برغم این که قیمت محصولات مرتبط با مقابله کرونا به شدت افزایش یافته، ولی در این بازار آشفته هنوز با قیمت قبل تولید دستکش را انجام می‌دهیم.
وی با بیان اینکه تاکنون به هیچ واسطه‌ای دستکش‌های یکبار مصرف را تحویل نداده‌ایم، تاکید کرد: دستکش‌ها فقط در اختیار مراکز پزشکی و بیمارستانی قرار می‌گیرد.
احسانی با بیان این که در چرخه تولید دستکش حدود ۴۵ درصد ضایعات وجود دارد، افزود: با استفاده از مهندسی پلیمر و بازیافت ضایعات، این میزان به ۲۵ درصد کاهش یافته، ولی همچنان تولید دستکش یکبار مصرف سود اقتصادی ندارد.
مدیر شرکت تولیدی مهدیار پلاست شاهرود کمبود کارگران ماهر در خط تولید را یکی از مشکلات عنوان کرد و گفت: بکارگیری کارگران ماهر به خاطر دستمزد‌های بالای آن‌ها هزینه‌های بیشتری را تحمیل می‌کند.
احسانی بیان کرد: دستکش‌های تولیدی این شرکت به ۳۰ بیمارستان و مرکز پزشکی ارسال می‌شود که هزینه آن را به موقع پرداخت نمی‌کنند و هرچند تاب‌آوری با این همه مشکل دشوار است، اما برای مقابله با ویروس کرونا دلمان نمی‌آید که چرخه تولید را رها کنیم.
وی تهیه مواد اولیه را یکی از مشکلات این شرکت تولید عنوان کرد و افزود: بار‌ها در سامانه بهین‌یاب برای دریافت تسهیلات نام نویسی کردیم، اما تا کنون موفق به دریافت نشدیم.
احسانی تهیه مواد اولیه از مبادی رسمی را یکی دیگر مشکلات عنوان کرد و گفت: قیمت هر تن مواد اولیه ۸۸ میلیون ریال است که برای خرید آن در بازار آزاد تا ۱۳۰ میلیون ریال هم پرداخت می‌کنیم.
مدیر شرکت تولیدی مهدیار پلاست شاهرود با سابقه ۱۵ سال تولید دستکش دارد با بیان اینکه بیشتر تولیدکنندگان خط تولید دستکش را به دلیل ضایعات کنار می‌گذارند و تولید سفره پلاستیکی، پلاستیک‌های فریزری و سایر محصولات پلاستیکی که ضایعات یک تا ۲ درصدی دارند را در پیش خواهند گرفت بر نبود امکانات بروز در شاهرود برای انجام تعمیراتاشاره کرد و گفت: برای تعمیر دستگاه‌ها، خرید لوازم، تجهیزات و نیز فروش تولیدات با شهر‌های بزرگ مانند تهران و مشهد باید در ارتباط بود.
وی با بیان این که چهار میلیارد ریال از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی طلبکار است تاکید کرد: ادامه تولید در ماه آینده با این شرایط امکان پذیر نبوده و قادر به تامین مواد اولیه و پرداخت دستمزد کارگران نیستم.
مدیر شرکت تولیدی مهدیار پلاست شاهرود با بیان اینکه در این شرکت کاور‌های پلاستکی دندانپزشکی و تخت‌های بیمارستانی را تولید کرده، تاکید کرد: افزایش خط تولید را با خریداری زمین و کارگاه برنامه ریزی نموده است.
احسانی گفت: در مسیر تهران تا شاهرود تنها کارخانه تولید دستکش است و در این شرایط ویروس کرونا ابتدا تامین نیاز تلاشگران این عرصه ضرورت دارد.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار