بسیج بررسی می کند:

تجمع گرگها با خروج از منطقه سبز آلفا

حضور نیروهای آمریکایی و فرماندهان ارشد پنتاگون و کاخ سفید در عین الاسد ابتدا تا نخست وزیری الکاظمی صبر خواهند کرد و پس از قانون جمع آوری سلاح استارت جنگ داخلی را رقم زده و با ایجاد هرج و مرج آشوب به عنوان منجی دوباره عراق وارد می شوند.
کد خبر: ۹۲۳۱۸۸۹
|
۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۴

مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا بدون هماهنگی وارد پایگاه عین الاسدشد، قبل از وی رییس ستاده مشترک ارتش و فرمانده حوزه سنتکام، رییس آژانس مرکزی آمریکا(سیا) با فرماندهان ائتلاف ناتو در منطقه نظامی گردهم آمدند.

 

خروج نیروهای آمریکا از ۴پایگاه و تحویل آن به ارتش عراق، انتقال تجهیزات لجستیک و نیروهای نظامی به دو پایگاه اربیل در کردستان، عین الاسد در مرز سوریه و عراق دارای نکات راهبردی نظامی و حساب شده می باشد، انتقال ادوات و نیروها به مناطق سنی نشین و کردستان یا مرز سوریه نشانه کودتای سنگین و جنگ داخلی در عراق می باشد. حضور نیروهای آمریکایی در دو نقطه دارای اهمیت استراتژیک بوده که ابتدا به تاسیسات نظامی و هسته ای ایران نزدیک تر شده و در مرحله بعد انهدام پایگاه های حزب الله و سپاه قدس در سوریه برایش امکانپذیر و در تیرراس خواهد بود.

آنچه مسلم است دور کردن تسلیحات و نیروهای ائتلاف به رهبری واشنگتن از منطقه شیعه نشین در عراق از نظر امنیتی سیبل و نقطه هدف را مشخص کرده است، زمین بازی را خلوت تا به وقت بغداد جنگ تمام عیار را تجربه کنند، الکاظمی رییس آژانس امنیت عراق پس از روی کار آمدن ابتدا میز ایران در امنیت ملی عراق را که آمریکا برپا کرده بود حذف کرد، اما شایعاتی در خصوص وی وجود دارد که سردار سلیمانی و ابومهدی مهندس خبر از ارتباط وی با سازمان جاسوسی آمریکا دادند، اما این پیام هیچگاه به دست نخست وزیر عادل عبدالمهدی نرسید.

الکاظمی اعلام کرد سلاح فقط در اختیار دولت عراق قرار خواهد گرفت، چراغ سبز خلع سلاح حشدالشعبی توسط وی داده شد، این خواسته با حمایت آمریکا در منطقه سنی نشین با اعتراضات خیابانی شروع خواهد شد و پلیس عراق به تنهایی نمی تواند مهار اعتراضات را رقم بزند.ورود حشدالشعبی می تواند با موج رسانه ای زمینه جنگ داخلی را رقم بزند، اما در مجلس عراق جناح هادی عامری با ۴۹ کرسی، نوری المالکی ۱۵کرسی، کردهای طالبانی ۶کرسی، جناح عمار حکیم با ۱۷کرسی، حیدرالعبادی ۱۳ کرسی از موافقان صد درصدی حشدالشعبی هستند، سائرون مقتدی صدر با ۵۲کرسی بزرگترین ائتلاف را داراست که نه موافق حضور آمریکاست نه موافق حشدالشعبی می باشد. حشدالشعبی در مجلس عراق می تواند الکاظمی را ساقط کند و رای اعتماد به وی ندهد.

گزینه نهایی پیش روی آمریکایی ها که در عین الاسد گردهم آمدند، مسلح کردن بازمانده بعثی ها و ترغیب کردها به استقلال و تشکیل کشور واحد تا بتواند تجزیه عراق را به سه کشور شیعیان، اهل تسنن، کردستان رقم بزند. این اتفاق جنگ داخلی چند ساله را در پی خواهد داشت و ایران برای دفاع از مرزهایش در قبال کردستان بزرگ وارد معرکه خواهد شد، از طرفی حشدالشعبی نیرویی با ۱۴۰هزار عضو جنگ دیده، با اموزش تمام عیار جنگ شهری لقمه چربی برای خلع سلاح نیست، بلکه پایان ماجرای نظامی امریکا در عراق خواهد بود.

حضور نیروهای آمریکایی و فرماندهان ارشد پنتاگون و کاخ سفید در عین الاسد ابتدا تا نخست وزیری الکاظمی صبر خواهند کرد و پس از قانون جمع آوری سلاح استارت جنگ داخلی را رقم زده و با ایجاد هرج و مرج آشوب به عنوان منجی دوباره عراق وارد می شوند.

اما ورود به این سناریو حذف ایالات متحده از تصمیم سازی در عراق است. مردم عراق هنوز ظرفیت پذیرش دمکراسی را ندارند و بیشتر به دنبال یک حاکم نظامی خوب هستند از این رو مرداد و تیرماه عراق روزهای خونینی را تجربه خواهد کرد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار