راه اندازی 7 کارگاه تولید ماسک به همت جهادگران سپاه شهرستان فردیس/فعالیت 77 گروه جهادی در فردیس برای مقابله با کرونا

فرمانده سپاه شهرستان فردیس از راه اندازی 7 کارگاه تولید ماسک به همت سپاه فردیس خبر داد و گفت: تمامی ظرفیت های بسیج برای ارائه خدمت به شهروندان به کار گرفته شده است.
کد خبر: ۹۲۳۲۷۱۵
|
۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۴

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، سرهنگ دوم پاسدار احسان علیزاده فرمانده سپاه ناحیه امام رضا(ع) شهرستان فردیس با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های موجود برای فرصت سازی در شرایط مختلف به ویژه مقابله با کرونا، گفت: از ابتدای شیوع کرونا هر پایگاه بسیج به یک قرارگاه محلی تبدیل  شد و تا کنون به همت سپاه ناحیه امام رضا(ع) و پایگاه‌های بسیج شهرستان فردیس، 7 کارگاه تولید ماسک در این شهرستان راه اندازی شده است که روزانه بیش از 5 هزار ماسک تولید می‌کنند.

راه اندازی 7 کارگاه تولید ماسک به همت جهادگران سپاه شهرستان فردیس

وی با بیان اینکه تمامی ظرفیت‌های بسیج برای ارائه خدمت به مردم به کار گرفته شده است، افزود: روزانه حدود 350 بسیجی برای ضدعفونی معابر، اماکن، خودروها، مبلمان شهری و توزیع مواد شوینده در محورهای عملیاتی طرح فاصله گذاری اجتماعی مشغول فعالیت هستند. علاوه بر این 77 گروه جهادی در فردیس به فعالیت و ارائه خدمات مختلف مشغولند که به طور متوسط روزانه 13 گروه از آنها فعالیت می‌کنند.

فرمانده سپاه فردیس بیماریابی، شناسایی افراد آسیب دیده  از شرایط کرونایی و مستمندان را از جمله دیگر اقدامات پایگاه های بسیج در محلات مختلف اعلام کرد و ادامه داد:  تا کنون 3 هزار بسته غذایی و بهداشتی بین گروه های هدف  توزیع شده است. 

وی همچنین با اعلام این خبر که برای اولین بار در استان البرز، مرکز غربالگری بسیج برای تشخیص کرونا در سپاه ناحیه امام رضا(ع) فردیس، گفت: 150 بسیجی آموزش دیده برای آموزش صنوف مختلف  برای جلوگیری از شیوع کرونا در سطح شهرستان فعالیت می‌کنند.

پاسدار علیزاده در ادامه با بیان اینکه طرح رزمایش همدلی، مواسات و کمک‌های مؤمنانه به خواست رهبرمعظم انقلاب اسلامی(مدظله) در سراسرکشور اجرا می‌شود، افزود: در فردیس نیز با همکاری امام جمعه، فرماندار و همه دستگاه‌های شهرستان این طرح اجرا می شود که در این راستا از روزهای ابتدایی شیوع کرونا، 5 کمیته توسط سپاه  تشکیل شده و کار شناسایی اقشار آسیب پذیر، تفکیک نیازهای آنها، جمع آوری کمک‌های مردمی، توزیع کمک‌ها و نظارت را عهده دار است که  می‌توان همین شیوه را در سطح شهرستان تعمیم داد.

وی مشارکت همگانی برای کمک به افراد ضعیف و آسیب دیده را ضروری و گامی به سوی تشکیل جامعه مهدویت دانست و گفت:  فراخوان و دعوت از مردم  برای جمع آوری مشارکت بیشتر در اجرای این طرح، باید  از طریق فضای مجازی انجام شود تا بتوانیم با رفع اندکی از گرفتاری‌های مستمندان، جلوه هایی از جامعه مهدوی را به نمایش بگذاریم.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار