معاون هماهنگی عمرانی استانداری قزوین:

۷۵۰میلیارد تومان برای راههای استان نیاز است/الویت برای طرح های نیمه کاره بالای ۷۰درصد پیشرفت /اختصاص ۶۰میلیون مترمکعب آب برای ۱۷شهر

فرخزاد گفت: بیش از ۱۰۰هزار میلیارد تومان به خاطر کرونا از منابع کشور هزینه شده که سال گذشته ۶۰درصد تخصیص برای طرح و پروژه های عمرانی داده شد با توجه به شرایط فعلی نهایتا ۴۰درصد برای طرح های عمرانی با الویت بندی اختصاص می یابد.
کد خبر: ۹۲۳۳۴۱۸
|
۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۱

مهندس علی فرخزاد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از کمبود اعتبارات و بودجه استانی گفت که طبق برآورد کارشناسان معتقد است برای راه های استان نیاز به ۷۵۰میلیارد تومان بودجه است تا بتوان بخش عمده مشکلات و ایمنی راه ها را در این حوزه مرافع کرد، از طرفی از مجوع اعتبارات در استان قزوین ۸۰درصد از طریق طرح های ملی و ۲۰ درصد استانی جذب می شود، یکی دیگر از پروژه های بزرگ را اختصاص ۶۰میلیون مترمکعب آب برای ۱۷شهر در استان خبرداد که از آب طالقان تامین می شود.
خبرگزاری بسیج گفت و گویی با معاون هماهنگی عمرانی استانداری انجام داده که از نظر می گذرد.

برخی معاون هماهنگی عمرانی استانداری را یک نهاد اجرایی می دانند توضیح بفرمایید

معاون هماهنگی عمرانی استانداری یک نهاد اجرایی نیست بلکه الویت بندی تخصیص اعتبار در شورای سیاستگذاری استان که ریاستش را استاندار برعهده دارد تعیین تکلیف می شود و در حوزه های اجرایی خودشان دارای معاونت عمرانی هستند، شورای برنامه ریزی و توسعه استان و در شهرستانها کمیته برنامه ریزی دستگاه ها اجرایی هستند که تقسیم بندی اعتبارات را برای نهادها در نظر می گیرند.
معاون هماهنگی عمرانی استاندار ی یک نهاد حاکمیتی بوده نه اجرایی که برخی اطلاع از این موضوع ندارند.

اعتبارات استان از چه منابعی تامین می شود؟

موارد قانونی دیده شده است اما در کل ۸۰درصد اعتبارات ملی و تنها ۲۰درصد اعتبارات استانی می باشد.

شرایط تخصیص بودجه برای اجرای طرح ها و پروژه های عمرانی چگونه خواهد بود؟

همانطور که در اخبار هم آمد بیش از ۱۰۰هزار میلیارد تومان به خاطر کرونا از منابع کشور هزینه شده که سال گذشته ۶۰درصد تخصیص برای طرح و پروژه های عمرانی داده شد با توجه به شرایط فعلی نهایتا ۴۰درصد برای طرح های عمرانی با الویت بندی اختصاص می یابد.

منظور از اولویت بندی را واضح تر بیان کنید!

ما هیچ طرح یا پروژه جدید عمرانی در سال جدید نخواهیم داشت، هدف گذاری ما تکمیل طرح های نیمه تمام بوده که با الویت بالای ۷۰درصد پیشرفت بوده و آن طرح ها نیز الویت بندی با نظر کارشناسی خواهدشد. تا اعتبارات برای مجریان الویت بندی شود.

وضعیت راه های استان در خصوص بودجه واعتبارات هم توضیح بفرمایید!

کل بودجه عمرانی برای ادارات استان قزوین ۲۵۰میلیارد تومان است درحالیکه ۷۵۰میلیارد تومان برای تکمیل راه های استان و نگهداری آنها اعتبار نیاز است، با توجه به کل بو جه عمرانی و میزان اعتبار مورد نیاز قطعا مشکلات زیادی در این حوزه داریم که با کمترین اعتبار و بودجه اختصاص یافته با تدابیر مدیریتی کار های خوبی صورت گرفته است، نقاط حادثه خیز استان شناسایی شده و برای ایمن سازی اولویت بندی صورت می گیرد.

در خصوص اعتبارات برای تملک توضیح مختصری بفرمایید!

بخاطر کمبود اعتبارات باید به بخش خصوص توجه شود،گره گشایی در کارها با تدبیر مدیریتی ممکن می شود، چند سال گذشته بیش از ۲۰میلیارد برای تملک شهید انصاری، امام زاده حسین ( ع)، محله پنبه ریسه و هادی آباد و بارانداز که شهرداری با پول شهروندان خریداری کردندکه برابر تورم امروزی ۸۰تا ۱۰۰میلیارد تومان می باشد.

پروژه ای برای تامین آب شرب و کشاورزی استان در نظر دارید؟


امسال استفاده از آب طالقان برای ۱۷شهر در استان قزوین به میزان ۶۰میلیون مترمکعب در دست اجرا داریم،که ۲۵میلیون متر مکعب برای طارم و الموتاست، سد نهب در تاکستان با ۹۵درصد پیشرفت برای بهبود آب تاکستان و خرود ، سد بالاخانلو از دیگر طرح هاست که اولویت بندی در این حوزه ها نیز اتفاق خواهد افتاد.
پروژه مس طارم، و برخی طرح های خصوصی که در نهایت ۲۰۰۰میلیارد تومان طرح در نظر گرفته شده است.

خبرگزاری بسیج معتقد است کمبود بودجه برای استان و نداشتن اعتبارات داخلی برای طرح های کلیدی یکی از معضلات اصلی و مانع توسعه استان بوده که بخش های خصوصی، واقفین، خیرین می توانند با ورود به کارهای عامه پسند بخشی از مشکلات مردم را مرتفع نمایند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار