۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:22
کد خبر : 9235818
۱۲:۴۸

۱۳۹۹/۰۲/۰۷
فرمانده ناحیه مقاومت فراهان خبر داد؛

۲ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع می شود

فرمانده ناحیه مقاومت فراهان گفت: فراهان در رزمایش کمک مومنانه بیش از ۲ هزار بسته معیشتی با کمک مردم و خیرین از نیمه شعبان تا نیمه ماه مبارک رمضان تهیه و تا میلاد امام حسن مجتبی(ع) در بین نیازمندان توزیع خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از فراهان؛ سرهنگ پاسدار حسین رضائی فرمانده ناحیه مقاومت فراهان سپاه در گفتگو با خبرنگار بسیج با اشاره به رزمایش کمک مومنانه در فراهان گفت: فراهان در این رزمایش بیش از ۲ هزار بسته معیشتی با کمک مردم و خیرین از نیمه شعبان تا نیمه ماه مبارک رمضان تهیه و تا میلاد امام حسن مجتبی(ع) در بین نیازمندان توزیع خواهد کرد.

فرمانده ناحیه مقاومت فراهان اظهار کرد: فاز نخست رزمایش کمک مومنانه سپاه فراهان از روز نیمه شعبان با رمز یا صاحب‌الزمان (عج) آغاز شد و کمک های نقدی و غیر نقدی از سوی موسسات خیریه، خیرین، مردم جمع آوری شده و بسته های معیشتی در حال توزیع بین نیازمندان است

وی ادامه داد: داوطلبان کمک های غیر نقدی برای شرکت در این طرح می توانند به رده های مختلف بسیج در سطح شهرستان مراجعه کنند.

رضایی بیان کرد:‌ در این رزمایش هدایا و کمک‌های مردم و خیرین در میان فقرا، نیازمندان و کسانی که در جریان شیوع کرونا آسیب دیده یا شغل خود را از دست داده‌اند، توزیع می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید