۰۷ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 27 April 2025
01:49
کد خبر : 9238435
۱۴:۳۰

۱۳۹۹/۰۲/۱۶

جلوه‌هایی زیبا از همدلی شیروانی ها برای کمک به نیازمندان

جلوه‌هایی زیبا از همدلی شیروانی ها، مردم ‌به زندگی اقشار آسیب‌دیده امید بخشیدند.

به گزارش خبرگزاری بسیج، مرحله اول کمک‌های مومنانه به همت سپاه حضرت جوادالائمه(ع) استان خراسان شمالی درمصلی شیروان آغاز شد و  هزار بسته مواد غذایی در مرحله اول دربین نیازمندان توزیع می‌شود.

امروز دست‌ها در دست هم بود تا سفره کسی خالی نماند و درماه مبارک رمضان بسته‌های مواد غذایی در بین نیازمندان توزیع شود.

در مراحل  بعدی رزمایش کمک‌های مومنانه  جامعه هدف بویژه آسیب‌دیدگان از کرونا این کمک را دریافت خواهند کرد.

امام جمعه  شیروان  اظهار داشت: توجه به مسئله امر به معروف و نهی از منکر و پاسداشت احسان و نیکوکاری در بین مردم از مسائل مهمی است که باید در این برهه سخت به آن توجه شود.

وی ادامه داد: خداوند بارها در قرآن کریم از دستگیری مستمندان و کمک به نیازمندان سخن برده که هم‌اکنون ماه پربرکت رمضان فرصت مناسبی برای کمک به نیازمندان در کشور بوده که با عنایت سپاه پاسداران و بسیج کشور خوشبختانه یک رزمایش همگانی در قالب کمک مؤمنانه راه‌اندازی شده که مساعدت‌های مالی و معنوی مردم از طریق این جبهه مردمی به زندگی اقشار آسیب‌دیده امید بخشیده و رنگ می‌دهد.

وی با تاکید بر حفظ کرامت انسانی در راستای توزیع کمک‌های مردمی گفت: شناسایی اقشار آسیب‌پذیر توسط سپاه شهرستان شیروان انجام شده و در مرحله نخست  هزار بسته معیشتی  تهیه و توزیع شد که در مراحل بعدی نیز بسته‌هایی معین از اقلام ضروری خوراکی و بهداشتی تهیه و توزیع خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید