۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
09:35
کد خبر : 9243313
۱۵:۳۵

۱۳۹۹/۰۳/۰۱
مسوول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسن مجتبی(ع)

ایستادگی جبهه مقاومت تا آزادی قدس ادامه دارد

حجت الاسلام شجاعی مهر گفت: هیچ گاه احساس مبارزه با ظالمین در بین مسلمانان و ملت ایران از بین نرفته و ایستادگی جبهه مقاومت در مقابل اسرائیل تا آزادی قدس ادامه دارد.

حجت الاسلام حسن شجاعی مهر مسوول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسن مجتبی(ع) قزوین در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین با اشاره به فرارسیدن روز قدس بیان کرد: امام خمینی(ره) آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را روز قدس نامگذاری کردند و یکی از معجزات امام در تاریخ انقلاب نامگذاری ایام بویژه روز قدس است.

وی گفت: در آخرین جمعه ماه رمضان بعد از سی روز روزه گرفتن قلبهای مسلمانان تازه تر می شود و یکی از نمادهای این پاکی قلوب، دست گیری از مستضعفین است.

حجت الاسلام شجاعی مهر اظهار کرد: باتوجه به جایگاه قدس در باورهای عمومی، در قرآن نیز به مسجد الاقصی و اهمیت آن برای شیعیان اشاره شده است.

مسوول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسن مجتبی(ع) عنوان کرد: باتوجه به فتنه ای که توسط یهودیان و صهیونیست که خاستگاه سیاسی آنها انگلیس می باشد، مردم فلسطین تحت تحریم و فتنه های روباه پیر با معامله ای که انجام شد سرزمین فلسطین را به یهودیان فروختند که دو جنبه فتنه و بی بصیرتی مسلمانان موجب این امر شد.

وی افزود: یکی از مواضع سخت که برگرفته از حوزه باورهای دینی می باشد بحث عدم به رسمیت شمردن اسرائیل و اعلام مبارزه با صهیونیسم است. هدف از اعلام روز قدس توسط امام تعیین موضع و سیاست خارجی دنیای اسلام بود که بسیار مورد استقبال جهان اسلام قرار گرفت.

مسوول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسن مجتبی(ع) تصریح کرد: اگر چه به دلیل اتفاقات چهل ساله انقلاب، با وجود حساسیت ها و اتفاقات منطقه، نوع برخوردها با این موضوع شدت و حدت داشته اما هیچ گاه این احساس مبارزه با ظالمین در بین مسلمانان و ملت ایران از بین نرفته و ایستادگی جبهه مقاومت در مقابل اسرائیل تا آزادی قدس ادامه دارد.

حجت الاسلام شجاعی مهر اضافه کرد: امسال علیرغم این که بیماری کرونا که باعث شد آسیبهای زیادی به مشاغل مردم در کشورهای دنیا و به تبع آن در کشور ما وارد شود، موجب ایجاد محدودیت هایی در راستای حفظ سلامت جامعه، در روز قدس شد و این روز را تحت الشعاع قرار داد.

وی یادآور شد: آنچه مهم است اهمیت این مراسم به عنوان یک آرمان است و با توجه به حفظ پروتکل های بهداشتی برای سلامت جامعه، جهت پیشگیری از بیماری هیچ گونه اجتماعی امسال برگزار نمی شود.

حجت الاسلام شجاعی مهر بیان کرد: باید به عنوان یک آتش به اختیار در راستای این حرکت جهانی و ضد استکباری و بعنوان تکلیف، حرکتی انجام شود به ویژه در فضای مجازی تا بتوانیم راهپیمایی بزرگی را در فضای مجازی ضد استکبار و اسرائیل راه اندازیم و مردم ما یکبار دیگر اعتقاد و همدلی خود را به دنیا بیان کنند.

۱۰۱۰/ت۳۰/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید