بهگزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ سید علی آقازاده استاندار مرکزی امروز در شورای آموزشوپرورش استان مرکزی گفت: در خصوص شورا آموزشوپرورش با سه محور روبه رو هستیم، شورای آموزش و پرورش استان که رسمی است و مصوبات آن به شکل قانون کاربرد دارد، تفاهمنامه که ضمانت اجرایی ندارد و صرفاً یک موافقتنامه است و توافقنامه هم مقداری جنبه عملیاتی دارد که می توان از نظر حقوقی آن را پیگیری کرد.
آقازاده اظهار کرد: استان مرکزی هر اقدامی که در راستای تقویت و پیشبرد اهداف آموزش و پرورش انجام می دهد و تفاهم نامه میان آموزش و پرورش و شورای عالی استان ها اگر در راستای تقویت اهداف آموزشی باشد از آن استقبال خواهیم کرد.
وی ادامه داد: بررسی تفاهم نامه بین وزارت آموزش و پرورش و ریاست شورای عالی استان ها نیاز به بررسی های بیشتری دارد و باید در جلسه آینده مطرح شود چراکه نیاز است فرمانداران در جریان کلیات کار قرار بگیرند.
استاندار مرکزی گفت: در جلسه آینده لازم است با یک آمادگی بیشتر در این خصوص حاضر شد چراکه این تفاهم نامه یک موضوع جدی است و باید کاری انجام شود تا اثرات مطلوبی از خود به جای بگذارد.
وی افزود: شورای آموزش و پرورش در استان ظرفیت بسیار خوب و مناسبی است که اختیارات خوبی هم به استان داده شده که باید از آن استفاده کرد.
بهگزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ شهریار فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت:آموزش و پرورش تکلیفی منوط بر آموزش مهارت شغلی ندارد و این کار تنها به جهت کمک به سایر دستگاه های متولی انجام می شود.
فولادوند اظهار کرد: با توجه به شرایط کرونایی که در کشور بود و مدارس در تعطیلی به سر می بردند آموزش به شکل های دیگر انجام می شد که یکی از آنها شبکه شاد است.
وی ادامه داد: با تجربه های به دست آمده در طی این مدت به این نتیجه رسیدیم شبکه شاد نمی تواند جایگزین معلم باشد بلکه هدف از تشکیل این شبکه جبران برخی از خلاء ها است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی بیان کرد: در طی این مدت درصد قابل توجهی از دانش آموزان خارج از آموزش مجازی بوده اند و این نشان داد که ما نمی توانیم به همه دانش آموزان در فضای مجازی آموزش دهیم.
وی با اشاره به اینکه مشکلات متعددی در خصوص عدم پوشش آموزش مجازی وجود دارد که یکی از آنها نبود شبکه اینترنتی در روستاها است افزود: در طی این مدت با توجه به نظر سنجی انجام شده ۳۰۰ روستا در سطح استان دسترسی به اینترنت و آموزش مجازی را ضعیف و یا در حد صفر می دانستند.
فولادوند بیان کرد: در برنامه توسعه، وزارت فناوری تعهد دارد که در دو سال اول برنامه بستر اینترنت را در روستاهای بالای ۲۰ خانوار انجام دهد.با توجه به اینکه در برخی از روستاها ما هیچ گونه دسترسی به اینترنت نداریم باید برای این کار با توجه به ادامه دار بودن بیماری کرونا در سال تحصیلی جدید اقدامی صورت گیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی بیان کرد: باید برنامه ریزی شود تا عدم دسترسی به اینترنت در روستاها به حداقل ممکن برسد و نیاز است وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این خصوص به تعهدات خود پایبند باشد.
بهگزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ میرزایی معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: سواد آموزی در محلات حاشیه نشین یکی از اولویت های مهم آموزش و پرورش است که در این جهت مرکز سوادآموزی محله ای راه اندازی می شوند.
میرزایی اظهار کرد: تقویت مشارکت های محله ای و ارائه آموزش های دائمی به سوادآموزان از جمله اهداف این طرح است که این فرصت را در اختیار سوادآموزان قرار می دهد تا پایان عمر بتوانند از سواد برخوردار باشند.
وی ادامه داد: در کل کشور ۴۷۷ مرکز سوادآموزی محله ای داریم که ۳ مرکز آن در استان است که اتفاقات خوبی در حوزه سواد شغلی و مهارتی افرا در حال انجام است.
معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی بیان کرد: چهارمین مرکز سواد آموزی محله ای به عنوان مرکز حافظ در شهرک ولیعصر(عج) به زودی راه اندازی می شود.
وی افزود: به جهت اینکه افتتاح این مرکز در این شورا مطرح می شود نیاز است کلیه اعضای شورا در این خصوص کمک کنند تا بتوانیم یک اتفاق خوبی در راستای افزایش سطح سواد آموزی در مناطق حاشیه نشین رقم بزنیم.
میرزایی خاطرنشان کرد: جامعه هدف ما در مراکز سوادآموزی محله ای بین ۱۰ تا ۴۹ سال است که اولویت تأسیس این مراکز در مناطق کم برخوردار و حاشیه نشین شهری می باشد.
انتهای پیام/