۱۳ / خرداد / ۱۴۰۴ - 03 June 2025
20:31
کد خبر : 9248421
۰۸:۲۹

۱۳۹۹/۰۳/۲۴
فرمانده حوزه مقاومت بسیج کربلا ناحیه ویژه زاهدان در گفتگو با «بسیج» مطرح کرد

بسیجیان باید در تمام عرصه‌های مختلف اجتماعی و زندگی مردم حضور فعال داشته باشند

فرمانده حوزه مقاومت بسیج کربلا ناحیه ویژه زاهدان گفت: در پی شیوع ویروس کرونا در جهان و کشور بسیجیان علاوه بر حراست از مردم و انجام کار‌های خدا پسندانه نیز با توجه به اعلام سازمان انتقال خون استان که باعث شده تا مردم جهت اهدای خون به مراکز انتقال خون مراجعه کمتری داشته باشند بسیجیان هم احساس مسئولیت نمودند و در راستای تشویق مردم در ایام کرونایی برای چندمین دوره نسبت به اهدا خون اقدام کردند.
سرهنگ دوم پاسدار عباس باقری، فرمانده حوزه مقاومت بسیج کربلا ناحیه ویژه زاهدان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از زاهدان، گفت: گروهی از بسیجیان و فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج حوزه کربلا زاهدان در اقدامی خداپسندانه خون خود را جهت درمان بیماران نیازمند اهداء کردند.

وی با تاکید بر این مطلب که بسیجیان باید در تمام عرصه‌های مختلف اجتماعی و زندگی مردم حضور فعال داشته باشند افزود: در پی هماهنگی بعمل آمده با سازمان انتقال خون استان سیستان و بلوچستان همزمان با ایام کرونایی و اعلام وضعیت قرمز و با توجه به کاهش شدید بانک خون استان جمعی از فرماندهان و بسیجیان حوزه کربلا در زاهدان خون خود را جهت بیماران نیازمند اهداء کردند.

سرهنگ باقری بیان کرد: در پی شیوع ویروس کرونا در جهان و کشور بسیجیان علاوه بر حراست از مردم و انجام کار‌های خدا پسندانه نیز با توجه به اعلام  سازمان انتقال خون استان که باعث شده تا مردم جهت اهدای خون به مراکز انتقال خون مراجعه کمتری داشته باشند بسیجیان هم احساس مسئولیت نمودند و در راستای تشویق مردم در ایام کرونایی برای چندمین دوره نسبت به اهدا خون اقدام نموده اند و ان شاءالله این عمل خداپسندانه به صورت دوره‌ای و در مناسبت‌های بهتر با نابودی ویروس کرونا و بصورت مستمر بسیجیان ادامه خواهد یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید