۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۲۱:۰۳
کد خبر : 9248590
۱۶:۳۸

۱۳۹۹/۰۳/۲۴
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی:

باید از قابلیت‌ نیرو‌های جوان برای ایستادگی مقابل دشمن استفاده کرد

باید از قابلیت‌ نیرو‌های جوان برای ایستادگی مقابل دشمن استفاده کرد
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی گفت: باید از قابلیت‌های نهفته در بین نسل جوان برای ایستادگی مقابل دشمن استفاده کرد.

حجت‌الاسلام عبدالرحیم نجفقلی‌زاده سرایی امروز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در ارومیه، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت سی‌ویکمین سالگرد رحلت امام خمینی نکات مختلفی را بیان کردند که یکی از مباحث ایشان ضرورت میدان و فرصت دادن به جوانان بود.

وی با اشاره به اینکه یکی از جملات برجسته رهبری در این سخنرانی «نترسیدن از دشمنی و مخالفت‌ها، شرط ایجاد تحوّل» دانست و ادامه داد: برای اینکه در کشورمان تغییر و تحول‌های ریشه‌ای ایجاد کنیم به طور قطع نباید از دشمنان داخلی و خارجی واهمه داشته باشیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: به طور قطع هر تغییری برای همه خوشایند نبوده و ممکن است منافع فردی، حزبی و مادی یک عده را به خطر انداخته و به دنبال آن واکنش نشان داده و مخالفت یا دشمنی کنند ولی نباید ترسید و عقب‌‌نشینی کرد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی لازمه ایستادگی مقابل دشمنان و خنثی کردن اقدامات آنها را استفاده از ظرفیت نیروهای جوان دانست و ادامه داد: همان طوری که رهبری فرموده‌اند باید از قابلیت نیروهای جدید و تازه‌نفس برای پیشبرد اهداف و برنامه‌‌ها استفاده کرد.

سرایی خاطرنشان کرد: به طور قطع جوانانی که شجاع، غیور و در عین حال توانمند و متعهد باشند از کارایی بیشتری برخوردار هستند که می‌توان از فکر و ایده آنها در زمینه‌های مختلف بهره برد و کشور را به سمت توسعه سوق داد.

وی اضافه کرد: استفاده از نیروهای جوان همان طور که رهبری فرموده‌اند به معنای نفی حضور ذخیره‌های غیرجوان نیست، بلکه باید از تجربه، یافته و دانسته‌های پیشکسوتان نیز در هر عرصه‌ای استفاده حداکثری را به عمل آورد چرا که ترکیب علم و تجربه نتیجه بهتری را به دست خواهد داد.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید