۱۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 06 June 2025
10:23
کد خبر : 9249912
۱۰:۲۲

۱۳۹۹/۰۳/۳۰
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی:

ساماندهی هیئات‌ مذهبی و مداحان در آذربایجان شرقی

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: چهار هزار هیات عزاداری در استان فعالیت می‌کنند که از این هیات‌ها بخشی تاکنون ساماندهی نشده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام حسن شعبانی در کنگره شهرستانی تبلیغ در مراغه گفت: در طرح ساماندهی هیات‌های مذهبی اطلاعات آن‌ها در سامانه سازمان تبلیغات ثبت می‌شود.

وی اضافه کرد: در راستای ساماندهی مداحان نیز دوره‌های آموزشی برای مداحان برگزار و کارت آموزش و فعالیت برای آن‌ها صادر می‌شود.

حجت الاسلام شعبانی افزود: توانمندسازی مبلغان، افرایش سرانه مطالعه کتاب در کانون‌های محله‌ها و پخش فیلم در مناطق کمتر برخورداراز دیگر برنامه‌های تبلیغی این سازمان در استان اعلام کرد.

وی با بیان اینکه در استان ۱۲۰ کانون فرهنگی در مساجد فعال است افزود: کانون‌های مساجد استان در کشور پیشرو و فعالیت آن‌ها در سطح ملی است.

حجت الاسلام شعبانی از برگزاری کنگره استانی تبلیغ در شهرستان‌ها خبر داد و افزود: این کنگره در مدت یک هفته و در ۲۰ شهراستان برگزار می‌شود.

وی افزود: این کنگره با هدف الگو سازی حرکت‌های موفق، تجلیل از مبلغین موفق برگزار می‌شود.

حجت الاسلام شعبانی اظهارداشت: همزمان با سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی کنگره ملی تبلیغ بصور ت مجازی سراسری برگزار می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید