به گزارش خبرگزاری بسیج؛ یکی از شاکلههای اصلی اقتصادی در ایران وجود صنوف مختلف در سطح شهر است. میتوان نقش این صنوف را مانند مویرگهای بازار دانست که در صورت آسیب دیدن، شاهرگهای اصلی اقتصاد نمیتوانند به درستی کار کنند.
امروزه با توجه به ورود بنگاههای بزرگ به حوزه توزیع یا به بیان دیگر به حوزه مغازهداری اصناف دچار زیان شدند و طبق آمار میدانی حدود 30 درصد برخی از مشاغل در صنوف مختلف به دلیل ورود این بنگاههای بزرگ تعطیل شدهاند.
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران بر این باور است که برخی از اتاقهای اقتصادی در کشور اجازه رشد به اتحادیهها را نمیدهند.
محمد آقاطاهر رئیس اتحادیه بنکدران مواد غذایی تهران در گفتوگو با خبرنگار سیروس اقتصادی خبرگزاری بسیج، در رابطه با وضعیت اتحادیهها در کشور اظهار کرد: اتحادیهها جزو رگههای اصلی جریان بازار در کشور هستند که در دوران کرونا این مسئله خودش را به خوبی نشان داد.
آقا طاهر با بیان اینکه ایران جزو معدود کشورهای بود که در برخورد با کرونا دچار چالش اقتصادی نشد، گفت: اصناف ما در هر کوچه و خیابان یک مغازه دارند که همین مغازه در دوران کرونا علاوه بر تأمین نیاز مردم، کمکهای مردمی هم انجام میدادند درحالی که در اروپا با کمبود دستمال کاغذی مردم به فروشگاهها هجوم آوردند.
وی نقش اصناف را نقش فرهنگی و ریشهای دانست و افزود: اکثر افراد داخل صنوف مختلف افراد های خوبی هستند که این یک اندوخته ملی برای کشور هستند.
رئیس این اتحادیه با بیان اینکه اصناف علاوه بر نقش تجاری در کشور نقش امنیت هم دارند گفت: در هر خیان که یک چراغ مغازه روشن باشد علاوه بر بحث اقتصادی بحث امنت هم در آن مکان دایر است.
آقا طاهر با بیان اینکه برخی از اتاقها اقتصادی در کشور نمیخواهند اصناف رشد کنند، گفت: نقش اصناف، نقش ارزندهای است و باید آن را مورد حمایت قرار بدهند نه اینکه ما را حذف کنند. نمیدانم چرا ما را جزو جایی حساب نمیکنند؟
یادداشت |
اجماع عراقیها برای حمایت از بسیج مردمی ادامه دارد