۱۱ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 01 May 2025
10:30
کد خبر : 9266739
۱۶:۵۹

۱۳۹۹/۰۵/۲۵
مدیر ستاد هماهنگی کانون مساجد استان خراسان رضوی خبر داد؛

اجرای طرح «سه شنبه های تکریم» در خلیل آباد

مدیر ستاد هماهنگی کانون مساجد استان خراسان رضوی با بیان اینکه طرح ملی «سه شنبه‌های تکریم» در منزل خانواده شهید «عباسعلی شرافتی» برگزار شد، گفت: طرح سه شنبه‌های تکریم از خانواده‌های شهدا آغاز شده و در آینده نیز در خصوص فعالین فرهنگی، اجتماعی، دانش آموزان ممتاز، خیرین و افراد اثر گذار در جامعه اسلامی ادامه خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، محمد ابدالی تکلو ظهر امروز در دیدار با خانواده شهید عباسعلی شرافتی در شهرستان خلیل آباد که در راستای طرح سه شنبه‌های تکریم برگزار شد، اظهار داشت: طرح سه شنبه‌های تکریم از جمله طرح‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که طی شش هفته گذشته در سطح استان و کشور اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه هر هفته در یک شهرستان در منازل یکی از خانواده شهدا حضور پیدا می‌کنیم، خاطرنشان کرد: این طرح در راستای تکریم و توجه به فعالان حوزه فرهنگی اجتماعی و دینی محلات خاصه خانواده معظم شهدا و ایثارگران هم‌زمان با شروع دهه کرامت در سراسر کشور آغاز شد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌ها فرهنگی و هنری مساجد استان خراسان رضوی همچنین تصریح کرد: خانواده‌های شهدا چراغ راه هستند و نباید فراموش کنیم که چه خون‌هایی ریخته شد و چه خانواده‌هایی عزیزان خود را از دست دادند که امروز ما در این کشور امنیت داریم.

وی با تاکید بر اینکه این طرح در قالب یک رویداد محله محور و خانواده بنیان اجرا می‌شود، اذعان کرد: طرح سه شنبه‌های تکریم از خانواده‌های شهدا آغاز شده و در آینده نیز در خصوص فعالین فرهنگی، اجتماعی، دانش آموزان ممتاز، خیرین و افراد اثر گذار در جامعه اسلامی ادامه خواهد داشت.

ابدالی تکلو در پایان عنوان کرد: شهید «عباسعلی شرافتی» سال ۱۳۵۰ در شهر علی­ آباد­کتول متولد شد و در تاریخ ۲۱ بهمن ۱۳۶۴ در در منطقة عملیّاتی ام­الرصاص در جریان عملیّات والفجر جاودانه شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید