مازندران،عزاخانه سالار شهیدان / از برپایی منبر در کوچه و خیابان تا روضه خوانی در بیمارستان
مردم مازندران که هرسال با آداب و رسومهای اصیل و خاص خود به استقبال محرم رمی رفتند امسال با شرایط کرونایی و برای حفظ سلامت عزاداران، حسینیهها را به دل کوچه و خیابانها بردند و هر خانه شده یک عزا خانه اباعبدالله (علیه السلام).
قرارگاهی به نام سردار دلها حاج قاسم برای اجرای طرح هر خانه یک حسینیه در مازندران و در شهر قائم شهر تشکیل شد. با اینکه ۸ ماه از شهادت علمدار جبهه مقاومت میگذرد، اما همچنان باورمان نمیشود و نام شهید سردار سلیمانی در دهان مان نمیچرخد. امسال، اولین سال محرم است که بی علمدار مراسم محرم را برپا میکنیم؛ و چه سخت بدون علمدار بودن.
چه کسی است که نداند هیئتی ها مقیدترین اقشار هستند به رعایت دستورالعمل های بهداشتی . این را می شود از برگزاری هیئت هایی که در فضای باز راه اندازی شده است دید. هیئتی طبق گفته امامش عمل می کند و نمی گذارد حرف امامش روی زمین بماند. چه در کوچه و خیابان باشد یا در مجلس عزا، ماسک،ضدعفونی کردن دست ها ، رعایت کردن فاصله اجتماعی ، سه گزینه ای ست که شده از اوجب واجبات.
هرکسی هم که بخواهد وارد مجلس روضه بشود، باید این سه مورد را رعایت کند. با توجه به این هزینه هیئت ها در ماه محرم امسال بخاطر توزیع ماسک ها و مواد ضدعفونی بیشتر شده، اما کار برای امام حسین(علیه السلام) لنگ نمیماند.
بسیجیان هیئتی شهرستان چالوس به همت مردم و خیرین 15 هزار ماسک را برای مساجد و هیئت هایی که مجلس روضه حسینی برپا کردند، تهیه و در اختیار مردم گذاشتند.
همچنین سیاهپوش کردن خانه ها و کوچه ها ، فضای شهری امسال را دوچندان محرمی کرده است .از شهرها گرفته تا روستاهای مازندران یک پارچه رخت عزای پسرفاطمه ( سلام الله علیها) به تن کردند. این را می شود در روستای سنوا چشمه از توابع شهرستان چالوس دید.
اگر نگاهی به مراسم های محرم بیندازیم متوجه خواهیم شد که امسال تفاوت محرم فقط در برگزاری مجالس عزا نیست ، بلکه امسال هر دلی برای امام غریب به تپش افتاده و میخواهد خود را به صف عزاداران حسینی برساند حتی شده با نصب یک پرچم کوچک سر در خانه یا محل کسب و کارش.
انتهای پیام/