خبرهای داغ:

برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم الحرام در سپاه دالاهو

حجت الاسلام مسلم محمدی گفت: تمسک به فرهنگ و مکتب حسینی، لازمه دست یابی به سعادت دنیا و آخرت است
کد خبر: ۹۲۶۹۸۷۷
|
۰۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۱

به گزارش خبرگزاری بسیج از دالاهو: مراسم سوگواری و عزاداری دهه اول ماه محرم با حضور فرماندهی محترم و کلیه کارکنان سپاه ناحیه دالاهو و با رعایت پروتکل های بهداشتی ابلاغی از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا و با سخنرانی حجت الاسلام محمدی؛مسؤل دفتر نمایندگی ولی فقیه در حسینیه امام علی(ع) سپاه دالاهو برگزار گردید

در طی این مراسمات حجت الاسلام محمدی ضمن عرض تسلیت و تعزیت بمناسبت فرارسیدن ماه محرم اظهار داشت: ماه محرم ماه حزن و اندوه آل الله و پیروان راستین آنها است و باید از این ظرفیت بالای معنوی در جهت کسب معرفت حسینی بهره گیریم.

ایشان در ادامه سخنان خود به حدیثی از امام رضا(ع) اشاره کرد و افزود: امام رضا (ع) در یکی از احادیث خود سه ویژگی برجسته برای مومن در نظر گرفته‌اند. ایشان می‌فرمایند: لا یَکُونُ الْمُؤْمِنُ مُؤْمِنًا حَتّی تَکُونَ فیهِ ثَلاثُ خِصال:1 سُنَّةٌ مِنْ رَبِّهِ. 2 وَ سُنَّةٌ مِنْ نَبِیِّهِ. 3 وَ سُنَّةٌ مِنْ وَلِیِّهِ «مؤمن، مؤمن واقعى نیست، مگر آن که سه خصلت در او باشد: سنّتى از پروردگارش و سنّتى از پیامبرش و سنّتى از امامش. امّا سنّت پروردگارش، پوشاندن راز خود است، امّا سنّت پیغمبرش، مدارا و نرم رفتارى با مردم است، امّا سنّت امامش، صبر کردن در زمان تنگدستى و پریشان حالى است»
یکی از مصداق‌های رازداری خداوند که امام رئوف به آن اشاره نموده‌اند در آیه ۲۶ سوره جن مشهود است:
خداوند فرموده است: «دانای غیب اوست و هیچ کس را بر اسرار غیبش آگاه نمی‌سازد».با توجه به این آیه خداوند رازدار است و آبروی انسان مومن را حفظ می‌نماید. علاوه بر این دین اسلام همه انسان‌ها را به حفظ آبروی انسان‌های دیگر دعوت نموده است.حضرت علی(ع) در خصوص ویژگی رازنگه‌داری انسان‌ها و عدم در میان گذاشتن رازهایشان با دیگران می‌فرمایند:«راز تو در بند توست. اگر آن را فاش کنی تو در بندش خواهی شد».
 همچنین در خصوص ویژگی دوم که رأفت و نرم‌رفتاری پیامبر اسلام (ص) است می‌توان به آیه ۵۲ سوره آل عمران اشاره کرد که خداوند خطاب به رسول خود می‌فرماید: «اگر تندخو و پرخاشگر و سخت دل بودى، این مردم سرکش و نابسامان و خشن خود به خود از جذب به تو و پیرامونت جدا و پراکنده می‌شدند».
 مهربانی رسول اکرم(ص) در تمام لحظات نبوت از سخت‌ترین و بحرانی‌ترین شرایط، تا لحظات فتح و پیروزی به همه انسان‌ها درس انسانیت و اخلاق می‌دهد و این مهربانی سرلوحه و ویژگی اصلی تمام معصومین از جمله امام علی بن موسی الرضاست و بی‌شک مهربانی از بارزترین صفاتی‌ است که در خصوص امام هشتم مشهور است.
 در خصوص ویژگی سوم که صبر در برابر فقر و تنگدستی‌ست آیات و احادیث قرآنی راهنما و هدایت‌کننده جویندگان است.
حضرت محمد (ص) می‌فرمایند: «خوشا به حال مستمندان برای صبرشان و آنها هستند که ملکوت آسمان‌ها و زمین را می‌بینند».
 بی‌شک صبر در برابر فقر و تنگدستی، مانند انواع دیگر صبر، از جمله صبر در مقابل گناه، صبر در مقابل خشم و ... سبب سعادت انسان است. با این ارجحیت که در کلام امام رضا (ع) برجسته‌تر از انواع دیگر صبر جلوه‌گر شده است.
با کمی تعمق در حدیث ابتدای مطلب درمی‌یابیم توصیه ارزشمند امام رئوف برگرفته از اصلی‌ترین تعالیم آسمانی‌ است و عمل به سه خصلت برجسته و مهم رازداری، مهربانی و صبر حتی اگر نگوییم از جمله مهم‌ترین صفات انسان با ایمان است، از علائم ایمان حقیقی مومن به شمار می‌‌آید.

مسؤل دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه دالاهو با تأکید بر این که سیدالشهدا(ع)، رحمت واسعه الهی و کشتی نجات بشریت است، گفت: تمسک به فرهنگ و مکتب حسینی، لازمه دست یابی به سعادت دنیا و آخرت است و مهم نیز این است که ما بتوانیم سبک زندگی حسینی را در همه ابعاد و عرصه ها ترویج و نهادینه کنیم.

وی با اشاره به این که هفته اول محرم به عنوان هفته امر به معروف و نهی از منکر نامیده شده است، خاطرنشان کرد: به برکت نام و یاد امام حسین(ع)، محرم ماه احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر است، چه آن که اگر امر به معروف در جامعه مورد توجه و اهتمام باشد، جامعه حیات واقعی خود را پیدا می کند و به این وسیله امید است که بر مشکلات و ناهنجاری ها، چیره شود.

حجت الاسلام محمدی همچنین گفت: این که امروز جامعه ما از ناحیه مسایل و معضلاتی همچون طلاق، فقر، بدحجابی، اعتیاد، مشکلات خانوادگی و زناشویی، فضای مجازی ناسالم و غیره رنج می برد، بخش مهمی از دلایل آن به جهت این است که نتوانسته ایم آن گونه که باید و شاید در جامعه امر به معروف و نهی از منکر را نهادینه کرده و رواج دهیم.

ایشان با تأکید براین که متأسفانه جامعه امروز از سبک زندگی حسینی دور است، گفت: در مکتب اسلام از امام حسین(ع) در جنبه های مختلف می توانیم الگو برداری کنیم. گرچه ائمه اطها علیهم السلام همه نور واحد هستند اما امام حسین(ع) به خاطر ویژگی های خاص به ویژه واقعه عاشورا، درخشندگی خاص تری دارند. ایشان همچون گوهر تابناک و چراغ درخشان در میان اهل بیت(ع) هستند که این درخشش در طول تاریخ همراه پرفروغ بوده است.

وی در ادامه با اشاره به حدیث نبوی «إنّ الحسین مِصباحُ الهدی و سَفینَهُ النّجاهِ» تصریح کرد: لذا امام حسین(ع) در طول تاریخ الگوی آزادی خواهان، طالبان هدایت و عدالت، انسان های آزاده در میان مسلمان و حتی غیرمسلمانان بوده اند؛ ایشان الگوی کسانی هستند که از ظلم، فساد و تبعیض خسته شدند. امام حسین(ع) مظهر مبارزه با ظلم و ستم هستند.

حجت الاسلام محمدی  با بیان اینکه با الگوپذیری از امام حسین(ع) می توانیم به سبک زندگی اسلامی یا همان طیبه دست بیابیم، تاکید کرد: وقتی تاریخ زندگی امام حسین(ع) را مرور می کنیم، متوجه می شویم که هر بخشی از زندگی ایشان می تواند برای ما الگو باشد. همه اهل بیت(ع) شیوه و سبک زندگی خاصی داشتند که این سبک به ویژه در امام حسین(ع) تبلور خاصی داشت. از جمله ویژگی های امام حسین(ع) انس با قرآن بود؛ در روایات اسلامی تاکید شده که نسبت به قرائت قرآن، مداومت و ممارست داشته باشید و حداقل روزی ۵۰ آیه از قرآن را بخوانید تا آموزه ها، نورانیت و معنویت قرآن به جان و روحتان نفوذ کند و جانتان را صیقل دهد.

مسؤل محترم دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه دالاهو در پایان سخنان خود اظهار داشت: اگر به دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر عمل کنیم و آن را در زندگی فردی و اجتماعی به کار ببریم و به عنوان مولفه ای ویژه در سبک زندگی به آن توجه داشته باشیم، بسیاری از مشکلات و معضلات در زندگی فردی و اجتماعی ما حل خواهد شد. اما متاسفانه، امروزه بسیاری از منکرات در جامعه عادی و قبح برخی از زشتی ها ریخته شده است، چراکه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه کمرنگ شده است. بی توجهی به این دو فریضه مهم نتیجه اش اختلاف بین خانواده ها، افزایش آمار طلاق، افزایش رشوه در جامعه، ازدیاد گناهان و افزایش بی حجابی و بدحجابی و … است.

گزارش_تصویری_جلسات:

http://uupload.ir/files/135f_picsart_08-25-09.13.55.jpg

http://uupload.ir/files/jwnl_picsart_08-26-09.08.29.jpg

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار