خبرهای داغ:
روحانیون رزمنده دیار مینودری:

روحانی رزمنده ای که در ۶ عملیات شرکت کرد

رزمنده دوران دفاع مقدس گفت: روحانیت تکیه گاه معنوی رزمندگان در دوران هشت سال دفاع مقدس بود.
کد خبر: ۹۲۷۷۹۷۴
|
۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۸

به گزارش سرویس بسیج  طلاب و روحانیون خبرگزاری بسیج، به مناسبت چهلمین سالگرد  هفته دفاع مقدس  دفتر نمایندگی خبرگزاری حوزه در استان قزوین در سلسله گزارش هایی تا پایان هفته دفاع مقدس، یک نفر از روحانیون رزمنده را معرفی  می کنند تا مردم و به ویژه جوانان و نوجوانان با نقش روحانیت در دفاع  مقدس بیش از پیش آشنا شوند.  

در اولین قسمت از این گزارش ها، به معرفی حجت الاسلام احمد ذوالفقاری، مدیر مدرسه علمیه امام صادق(علیه السلام) و یکی از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس می پردازیم که به صورت متناوب ۷ سال در جبهه های نبر حق علیه باطل حضور داشته و در ۶ عملیات شرکت کرده است.

خود را معرفی کنید و  بفرمایید در کدام عملیات ها شرکت داشتید؟

 بنده احمد ذوالفقاری متولد شهر قزوین هستم که از سال ۱۳۶۰ تا ۶۷ به صورت متناوب در جبهه حضور داشتم و در عملیات های محمد رسول الله در غرب کشور،  خیبر، جزیره مجنون، محرم، والفجر ۸ و کربلای ۴ حضور داشتم.

برخورد خانواده با حضور شما در جبهه چگونه بود؟

خانواده به جز اولین اعزام که ۱۴ سال بیشتر نداشتم، هیچ مشکلی با رفتن من به جبهه نداشتند.

 چند تن از همرزمان شهید خود را نام ببرید و بهترین دوست و همرزم شما در دوران دفاع مقدس که بود؟

همرزمان فراوانی را از دست دادم یا بهتر است بگویم به دست آوردم که می توان از شهیدان سید باقر علمی، قاریان پور، سپونی و آقا زمانی نام برد.

همه رزمندگان دوران دفاع مقدس برای من بهترین دوست بودند، ولی اگر بخواهم یکی را بگویم  از شهید سید باقر علمی نام می برم که ترکیبی از کمالات را  در روح و روان زیبایش به منصه ظهور گذاشته بود.

تعریف شما از هشت سال دفاع مقدس؟

جنگ تحمیلی ظهور استعدادهای ناب انسان در معرکه نبرد با دیو صفتانی بود که برای مرگ انسانیت به پا خاسته بودند.

جبهه ها دانشگاه انسان سازی و حرکت به سوی ارزشهای والای الهی بود و سلاح ما در آنجا ایمان بود که با معنویت آبیاری می شد. معنویت روح مبارزه و فلسفه آن و موتور حرکت رزمندگان بود.

تصویری فراموش نشدنی از جبهه را به خاطر دارید؟

ایثاری بود که با دیده سر، از ۱۰ نفر از رزمندگان دیدم وقتی که به جز یکی از آنها همه مجروح و به زمین افتاده بودند و هریک برای بیرون کشیدن دیگری از زیر آتش دشمن از خود غافل و با تمام وجود دیگری را برروی زمین می کشید.

از حال و هوای  جبهه ها و حضور روحانیت بگویید

جبهه همه چیزش با شهرها متفاوت بود، دعاهای آنجا رنگ و بوی شهادت و اخلاص و طهارت دل می داد و بچه ها عاشقانه تر با خدا راز و نیاز می کردند.

ارتباط من با شهید علمی و شهید وهب ارجینی بیشتر از دیگر روحانیون شهید بود و هیچگاه نمی توان همه مسائل را راجع به شهدا و یا حضور روحانیت در جبهه ها ی نبرد گفت و همیشه حرف های ناگفته ای هست که باید گفته شود.

روحانیت تکیه گاه معنوی رزمندگان در دوران هشت سال دفاع مقدس بود.

 چکار کنیم تا از تحریف دفاع مقدس جلوگیری شود؟

تحریف دفاع مقدس، با قلم نویسندگان و زبان و گویندگان دلسوز و هنر هنرمندان و مستند سازان به درب بسته می خورد،؛ باید گفت و نوشت و مستند ساخت تا عَلم این ارزش ها همواره برافراشته بماند.

امروز هنرمندان حافظان ارزش های دفاع مقدس و شور آفرینان زیبایی های معنوی آن دفاع ارزشمند برای نسل جدید هستند. هرچند کارهای با ارزشی را در این عرصه خلق کرده اند، اما آن دفاع جانانه مقدس همچنان گنجینه ای است که گوهرهای فراوان برای استخراج به زبان هنر دارد.

خاطره ای از دوران ماندگار دفاع مقدس

جبهه ها را می توان دفتر خاطرات هم نامگذاری کرد، دفتری سترگ با حماسه هایی به یاد ماندنی.

در عملیات والفجر ۸ گردان در حال جا بجایی از خاکریزی به خاکریز دیگر بود که در دشت صاف منطقه گرفتار کمین تیربارچی دشمن شدیم و در حالی که تیرها را می دیدیم که وقتی به نزدیک سر بچه ها می رسید در هوا کمانه می کرد و به بچه ها نمی خورد و این چیزی بود که با چشمانمان نظاره گر بودیم.

ارسال نظرات
آخرین اخبار