خبرهای داغ:

واردات ۸۶ درصدی دانه‌های روغنی/ قیمت خرید تضمینی افزایش یابد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به واردات بیش از ۸۶ درصدی دانه‌های روغنی به کشور گفت: امیدواریم درباره کود‌های وارداتی، قیمت خرید تضمینی محصول بالا برود تا زیان کشاورز جبران شود.
کد خبر: ۹۲۷۹۸۹۲
|
۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۶
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، سیدحسن میرعماد در آیین افتتاح متمرکز ۱۵ پروژه آبیاری کم‌فشار در منطقه خارتوران بیارجمند شهرستان شاهرود که با حضور فرماندار شهرستان شاهرود و مسؤولان شهرستان و بخش بیارجمند در رضاآباد خارتوران برگزار شد، اظهار کرد: امروز حدود یک هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه به ۱۵ سامانه آبیاری مجهز می‌شود و حدود ۳۵۰ نفر از آن بهره‌برداری خواهند کرد.
وی با تأکید بر اولویت کشت محصولات با ارزش‌افزوده بالا در استان سمنان افزود: کشت گیاهان دارویی که در استان سه برابر شده که مورد توجه است.
میرعماد با بیان اینکه در این منطقه حدود ۵۰ هزار رأس دام سبک و حدود سه هزار نفر شتر وجود دارد، گفت: پروژه آبیاری کم‌فشار که در منطقه اجراشده، باید مدیریت شود؛ چراکه هشت میلیارد تومان دولت برای آن هزینه کرده و دو میلیارد تومان خود کشاورزان در آن هزینه کرده‌اند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان خاطرنشان کرد: از ۲۴ حلقه چاه منطقه، برای ۱۵ حلقه که سامانه کم‌فشار اجراشده و ۹ حلقه مانده که مصمم هستیم تا انجام شود.
وی بر رفع مشکل دامداری‌ها در محل چاه‌های آب نیز تأکید و در خصوص سند مالکیت اراضی، بر لزوم توجه به موضوعات حقوقی آن تأکید کرد و ادامه داد: در موضوع کمباین، اگر افرادی متقاضی خرید هستند، کمباین در اختیار قرار داده و اولویت استان را به این منطقه می‌دهیم.
میرعماد در خصوص کارگاه‌های فناوری نیز گفت: سرمایه‌گذاران باید بیایند و ما تسهیلات و مجوز می‌دهیم و حمایت می‌کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در خصوص کود‌های شیمیایی وارداتی نیز افزود: این کود‌ها با ارز نیمایی وارد می‌شود؛ اما کود ازت قیمت آن تغییر نکرده و تولید داخلی است. در مورد کود‌های وارداتی امیدواریم قیمت خرید تضمینی بالا برود تا ضرر و زیان کشاورز جبران شود.
میرعماد با تأکید بر اینکه در دانه‌های روغنی بیش از ۸۶ درصد واردات داریم، افزود: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری و طرح حمایتی وزارت جهاد کشاورزی، تلاش بر خودکفایی این محصولات است.
او گفت: با توجه به دو هزار هکتار کشاورزی در این منطقه، انتظار است حداقل ۲۰۰ هکتار کشت کلزا داشته باشیم و بذر آن را هم تهیه می‌کنیم.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار