۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
09:34
کد خبر : 9281775
۱۲:۲۲

۱۳۹۹/۰۷/۰۹
فرمانده سپاه نینوا گلستان :

هشت سال دفاع مقدس نقطه عطفی در تاریخ معاصر بود

سردار ملک شاهکویی گفت : هشت سال دفاع مقدس نقطه عطفی در تاریخ معاصر بود و همیشه به یادگار خواهد ماند.

به گزارش خبرگزاری بسیج گلستان، سردار "علی  ملک شاهکویی" در همایش تجلیل از ایثارگران و خانواده های معظم شهدا در شهرستان بندرگز افزود: رشادت و دلیری ملت ایران در طول هشت سال دفاع موجب بیدارشدن سایر ملت های مسلمان در سراسر دنیا شد.

وی یاد و خاطره افتخارآفرینان دفاع مقدس را گرامی داشت و افزود: این اتحاد همیشه به یادگار خواهد ماند و در تاریخ ثبت خواهد شد.

فرمانده سپاه نینوا گلستان با تاکید بر اینکه بصیرت امروز برای ما کارگشا است ادامه داد: برای استمرار انقلاب اسلامی باید از آموزه‌های دفاع مقدس استفاده کنیم و درس بگیرم.

سردار ملک شاهکویی بیان داشت: شهدا و رزمندگان با وحدت در دوران دفاع مقدس توانستند بر باطل پیروز شوند و وظیفه ما در حال حاضر الگوبرداری از این فرهنگ و پیش بردن کارها با وحدت و همدلی است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید