انعقاد تفاهم نامه فی مابین بسیج علمی- پژوهشی و دانشگاه آزاد شهرکرد

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد و سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم علیه‌السلام برای ایجاد مرکز نوآوری و خلاقیت با موضوع آموزش کسب و کار منعقد شد.
کد خبر: ۹۲۸۳۴۸۹
|
۱۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۴

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد و سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم علیه‌السلام برای ایجاد مرکز نوآوری و خلاقیت با موضوع آموزش کسب و کار  با حضور مهدی رحیمی، مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور منعقد شد.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور در این نشست گفت: به فرموده حضرت امام‌خمینی (ره)، دانشگاه مبدأ همه‌ تحولات است و اگر دانشگاه اصلاح شود، جامعه اصلاح خواهد شد.

مهدی رحیمی اظهار کرد: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، مقام معظم رهبری، علم و فناوری را به عنوان نخستین توصیه بیان کردند.

وی مطرح کرد: مقدمه رسیدن به تمدن اسلامی، تولید علم و تربیت نیروی انسانی برای رسیدن به مرجعیت علمی بوده که این امر بر عهده دانشگاه­‌ها است.

این مسئول افزود: برای رسیدن به مرجعیت علمی باید جریان ملی دانش و تحول در علم، توسط دانشگاه­‌ها ایجاد شود.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور اضافه کرد: یکی از جریان­‌های ملی دانش، ارتقای هیئت علمی از مقاله­‌محوری به مسئله‌­محوری در استان‌ها و کشور است.

رحیمی گفت: برای رسیدن به تولید علم، مرجعیت علمی و تمدن اسلامی، دانشگاه، نقش مرجع را دارد و لازمه رسیدن به این موارد، مدیریت و فکر جهادی است.

وی بیان کرد: برای جهش تولید باید جهش فناوری داشته باشیم که جذب ۲۰ هسته فناور توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، جهش تولید و فناوری است.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور افزود: مسیر دوم رسیدن به تمدن اسلامی، ایده، فکر، تولید و حرکت علم به سمت مرجعیت علمی است.

بسیج یکی از عوامل شگفت­‌آور نظام است

جانشین فرمانده سپاه حضرت قمربنی­‌هاشم علیه‌السلام استان چهارمحال و بختیاری هم در این نشست گفت: در گام دوم انقلاب، مهم‌ترین توصیه مقام معظم رهبری، بحث پیشرفت علم و فناوری است.

سرهنگ پاسدار مهران مرادی بیان کرد: سپاه و بسیج با ورود به عرصه علم و فناوری، جهشی عظیم در این زمینه ایجاد کردند

وی اظهار کرد: بسیج یکی از عوامل شگفت ‌آور نظام است و هر جایی ورود پیدا کرده باعث سرخوردگی دشمنان شده است.

جانشین فرمانده سپاه حضرت قمربنی­‌هاشم علیه‌السلام چهارمحال و بختیاری بیان کرد: این استان  ظرفیت‌­های بسیار خوبی دارد، ۱۷ پایگاه علمی راه‌ اندازی شده است، سه مرکز رشد در شهرستان‌­های شهرکرد، بروجن و بِن وجود دارد که هر کدام سه کارگاه در موضوع IT، الکترونیک و مکانیک دارند.

وی افزود: برای پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی، مراکز نوآوری در مرکز استان­­‌ها برای حمایت از نخبگان و ایده ‌های نو ایجاد شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در حاشیه مراسم انعقاد تفاهم‌نامه بین مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد و بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه حضرت قمر‌بنی‌هاشم علیه‌السلام استان چهارمحال و بختیاری به‌منظور ایجاد مرکز نوآوری و خلاقیت با موضوع آموزش کسب و کار گفت: این دانشگاه در چهارمحال و بختیاری، ۴۰ درصد از دانشجویان استان را با بیش از ۱۰ هزار دانشجو پوشش می‌دهد.

ابراهیم رحیمی افزود: ۳۰۰ عضو هیئت علمی و ۳۰۰ کارمند در سه واحد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، بروجن، فارسان و دو پردیس اردل و لردگان مشغول کار و با دانشجویان در بیش از ۱۲۵ رشته تحصیلی در مقاطع مختلف کاردانی تا دکتری تخصصی همراه هستند.

وی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، همواره از لحاظ پژوهشی، جزء برترین‌های کشوری در دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت علوم است و توانسته در زمینه پژوهشی بر اساس رتبه‌بندی سایمگو در سال ۲۰۲۰، رتبه نهم را کسب کند و از این دانشگاه هر سال در جشنواره‌های کشوری پژوهشگران برتر انتخاب می‌شوند.

سرعت در تغییر سبک آموزشی از حضوری به ‌مجازی

رحیمی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری دارای ظرفیت‌های بسیار خوب دانشگاه در زمینه آموزش است؛ به‌طوری که با وجود بیماری کرونا در طول چند هفته، فرم کلاسیک آموزش را به فرم آموزش مجازی تغییر داد و در این زمینه یکی از بهترین دانشگاه­‌ها در سطح کشور شناخته شد.

وی افزود: حوزه فرهنگی دانشگاه با همکاری نهاد نمایندگی رهبری، فعالیت‌‌­های خوبی داشته و در سال­‌های متمادی در اقامه نماز، مقام نخست کشوری و در موضوع قرآن و عترت رتبه­‌های خوب کشوری کسب کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری مطرح کرد: واحد شهرکرد با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری، درباره شرکت‌­های دانش­‌بنیان، سراهای نوآوری و هسته‌­های فناور در سال جهش تولید و در ماه­‌های گذشته نزدیک به ۲۰ هسته فناور جذب کرده که تعدادی از آن­ها به مرحله تولید و تجاری‌­سازی رسیده است.

این مسئول دانشگاهی گفت: یکی از شرکت­‌‌های دانش‌بنیان، شرکت کچوان است که با بهترین روش کشت و کم‌مصرف­‌ترین روش آبیاری به کاشت گیاهان دارویی می­‌پردازد و نزدیک به هشت‌هکتار از مزرعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد را به کشت گیاهان دارویی اختصاص داده است.

این استاد دانشگاه اظهار کرد: در مزرعه تحقیقاتی گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، گیاهانی با بالاترین اسانس­‌ها و مواد مؤثره با حداقل آلاینده‌‌­ها کاشته شده و نه تنها در کاشت، برداشت، خشک‌کردن و بسته‌بندی گیاهان دارویی فعالیت می‌­کند؛ بلکه مواد مؤثره این گیاهان را مورد بررسی قرار می­‌دهد و برای صادرات آماده می­‌کند که برای اقتصاد چهارمحال و بختیاری  بسیار مفید است.

تولید کیت ردیابی ویروس کرونا

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد گفت: هسته فناور دیگری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در ارتباط با تولید کیت ردیابی ویروس کرونا ایجاد شده که تمام آزمایش‌های اولیه این کیت انجام شده است.

رحیمی افزود: کیت ردیابی بیماری کرونا، تولید دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، یکی از موفق‌‌ترین کیت­‌های ردیابی بیماری کووید - ۱۹ در کشور است و برای تولید نیاز به حمایت دارد تا با قیمت بسیار مناسب­ وارد بازار شود.

وی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری از لحاظ هرم هیئت علمی یکی از بهترین دانشگاه‌های کشور بوده که در آن نسبت دانشجو به استاد یک به ۵۰ است که در خیلی از دانشگاه‌ها این نسبت، حتی یک به ۱۰۰ است.

در پایان این نشست مسئولان بسیج علمی استان و کشور از مجموعه گیاهان دارویی هشت هکتاری مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بازدید کردند.

ارسال نظرات