مسئول سازمان بسیج کارگری سپاه انصارالحسین(ع) همدان خبر داد

اجرای برنامه شیفت ایثار در ۳۰ پایگاه کارگری استان همدان/ تهیه اطلس ۶۳۰ شهید کارگری استان همدان

مسئول سازمان بسیج کارگری استان همدان از اجرای برنامه شیفت ایثار در ۳۰ پایگاه کارگری استان همدان به مناسبت هفته بسیج کارگری خبر داد.
کد خبر: ۹۲۸۵۶۴۷
|
۲۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۸

اجرای برنامه شیفت ایثار در ۳۰ پایگاه کارگری استان همدان/ تهیه اطلس ۶۳۰ شهید کارگری استان همدانبه گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سرهنگ ابوالفضل برات‌زاده در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تسلیت رحلت پیامبر اکرم(ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع) و گرامیداشت یاد و خاطره ۱۴ هزار شهید جامعه کارگری کشور و ۶۳۰ شهید کارگری استان همدان با گرامیداشت هفته نکوداشت نقش کارگران و کارفرمایان در دفاع مقدس اظهار داشت: دفاع مقدس به فرمایش امام خمینی(ره) به عنوان گنجینه‌ای است که در دفاع مقدس توانستیم این گنج را استخراج کنیم.

وی با بیان اینکه اقشار مختلف با حضور در جبهه‌های جنگ با روحیه معنوی، ایمان و توکل به خداوند توانستند در مقابل دشمن ایستادگی کنند و از کیان جمهوری اسلامی ایران دفاع کنند، افزود: یکی از اقشاری که در زمان دفاع مقدس نقش بسیار ارزشمندی داشت جامعه کارگری و کارفرمایان بود که ۱۴ هزار شهید این جامعه نشان دهنده حضور بسیار اثرگذار این قشر در دوران دفاع مقدس بوده است.

مسئول سازمان بسیج کارگری سپاه انصارالحسین(ع) همدان با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص اهمیت جامعه کارگری گفت: بسیج کارگری به عنوان قشری که یکی از اهداف و اولویت‌هایش ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و با جانفشانی و شهادت‌طلبی این قشر در صحنه‌های مختلف در طول ۴۰ سال انقلاب اسلامی ایران حضوری مؤثر داشته است.

وی اضافه کرد: به همین منظور در سطح کشور از ۲۵ مهر ماه تا اول آبان ماه هفته نکوداشت و نقش‌آفرینی کارگران در دوران دفاع مقدس نامگذاری شده است که هدف از نامگذاری و اجرای برنامه‌ها در این هفته این است که بتوانیم گوشه‌ای از ایثار، شهادت‌طلبی و مجاهدت‌های کارگران، کارفرمایان را در طول دفاع مقدس ارائه دهیم.

برات‌زاده گفت: برنامه‌های مختلف اما محدود با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان برنامه‌ریزی شده که در طول این هفته اجرا می‌شود.

* نامگذاری ۱۰ بلوار و خیابان در شهرک‌های صنعتی همدان به نام شهدای کارگری

وی با اشاره به برنامه‌های اجرایی عنوان کرد: جمع‌آوری وصیتنامه و زندگینامه شهدای کارگری استان، نامگذاری ۱۰ بلوار و خیابان در شهرک‌های صنعتی به نام شهدای کارگری که سه‌شنبه هفته آینده در سطح استان انجام می‌شود، حداکثر استفاده از ظرفیت رسانه‌ها و بیشتر برنامه‌ها در فضای مجازی انجام می‌شود.

مسئول سازمان بسیج کارگری سپاه انصارالحسین(ع) همدان اضافه کرد: اجرای مسابقه در فضای مجازی در خصوص بیانات امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب در خصوص اهمیت کار و کارگر و اهدای جوایز به ۲۰ نفر از برندگان، فضاسازی تبلیغی، محیطی در فضای مجازی و به صورت گسترده در سطح شهر از جمله برنامه‌های اجرایی در این هفته است.

وی با اشاره به اجرای برنامه شیفت ایثار در ۳۰ پایگاه کارگری در استان گفت: توزیع ۱۰۰ مورد عکس نوشته از نقش‌آفرینی کارگران، کارفرمایان و وصیتنامه شهدا با همکاری سازمان فضای مجازی سپاه انصارالحسین(ع) در طول هفته با هماهنگی با ۱۰ مدیر کارخانه در سطح استان و توزیع۵۰ الی ۱۰۰ کتاب «دختر شینا» در خصوص زندگینامه سردار شهید «حاج ستار ابراهیمی» از شهدای کارگری و کتاب «آقا مصیب» مربوط به شهید مصیب مجیدی از شهدای کارگری بین کارگران کارخانجات از دیگر برنامه‌ها است.

برات‌زاده بیان کرد: به مناسبت عزاداری ۲۸ و ۲۹ صفر در چند کارخانه نیز مراسم عزاداری با حضور کارگران انجام می‌شود.

وی ادامه داد: با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مرکز حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه انصارالحسین(ع) اطلس شهدای کارگری شامل ۶۳۰ شهید کارگر استان در قالب یک کتاب تهیه می‌شود که تا پایان سال جمع‌بندی و چاپ می‌شود.

مسئول سازمان بسیج کارگری سپاه انصارالحسین(ع) همدان به ارائه روزشمار گرامیداشت هفته نقش کارگران و کارفرمایان در دفاع مقدس پرداخت و گفت: جمعه ۲۵ مهر ماه روز «تکریم مقام کار و کارگر» نامگذاری شده که در این روز دیدار با خانواده معظم شهدای کارگری و کارفرمائی و تجلیل از کارگران را داریم.

وی ادامه داد: شنبه ۲۶ مهرماه روز «معنویت، عبادت و عشق به ائمه اطهار(ع)» است که برگزاری مراسم عزاداری در مراکز صنعتی و تولیدی اجرا می‌شود.

برات‌زاده یادآور شد: روز یکشنبه ۲۷ مهرماه با عنوان «حماسه حضور در عرصه‌های انقلاب، جامعه کارگری و کارفرمایی در جبهه و دفاع مقدس و حضور در جبهه جنگ اقتصادی»، روز دوشنبه ۲۸ مهرماه روز «پشتیبانی از جنگ و جبهه‌های نبرد، فعالیت‌ها و نقش جامعه کارگری و کارفرمایی در حمایت و پشتیبانی در دفاع مقدس» و روز سه شنبه ۲۹ مهرماه به عنوان رزمندگان انقلابی و جهادی در دفاع مقدس و جنگ اقتصادی و اقدامات جهادی و محرومیت‌زدایی جامعه کارگری و کارفرمایی و زندگی کارگران در دوران تحریم های ظالمانه دشمنان نامگذاری شده است.

وی تصریح کرد: چهارشنبه ۳۰ مهرماه روز بصیرت، استقامت و مدافع ولایت و پایداری و استقامت جامعه کارگری و کارفرمایی و عشق به ولایت در ایران و پنجشنبه اول آبان ماه روز ایثار و شهادت طلبی جامعه کارگری و ایثار و از خودگذشتگی جامعه کارگری و کارفرمایی در دفاع مقدس و معرفی ۱۴ هزار شهید جامعه کارگری و شهدای کارگر مدافع است.

مسئول سازمان بسیج کارگری سپاه انصارالحسین(ع) همدان همچنین به تشریح برنامه‌های اولویت دار بسیج کارگری پرداخت و ابراز داشت: طرح خاتم یا طرح شهید «عبدالحسین برونسی» اولین طرح این سازمان است، این طرح فرهنگ‌‌سازی مصرف کالای داخلی است که با هماهنگی با مدیران موفق کارخانجات و معرفی آنها به مدارس، مساجد و دانشگاه‌ها و اقشار مختلف را تشویق و ترغیب به استفاده از کالای داخلی می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه طرح شهید کریمی یا کمک به رفع موانع تولید دومین طرح این سازمان است، بیان کرد: همانطور که در دوران دفاع مقدس از توان نیروی مردمی استفاده کردیم اکنون به فرمایش مقام معظم رهبری جنگ، جنگ اقتصادی است و رمز پیروزی در جنگ اقتصادی، کمک و پشتیبانی مردم و حضور آنها در صحنه‌های اقتصادی است و در این امر سازمان بسیج کارگری با همکاری ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استانداری با بازدید از واحدهای تولیدی و شناسایی آنها به رفع مشکلات و موانع تولید می‌پردازد.

برات‌زاده عنوان کرد: با استفاده از ظرفیت بسیجیان متخصص به رفع موانع تولید می‌پردازیم و با همکاری ادارات مختلف ۴۶ واحد تولیدی که توسط بانک‌ها تملک شده بود؛ امسال حدود ۱۱ واحد تولید به خط تولید برگشتند.

اجرای برنامه شیفت ایثار در ۳۰ پایگاه کارگری استان همدان/ تهیه اطلس ۶۳۰ شهید کارگری استان همدان

انتهای پیام/

اخبار مرتبط
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار