خبرهای داغ:

یکی از شاخص‌های اصلی پیشرفت هر جامعه، دانایی است

مسئول جهاد علمی و پژوهشی سپاه شهرستان بوشهر گفت: یکی از شاخص‌های اصلی پیشرفت و تعالی هر جامعه، دانایی است و همه افراد جامعه باید به دنبال پژوهش درزمینه‌های مختلف علمی باشند.
کد خبر: ۹۲۸۸۵۹۷
|
۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۸

یکی از شاخص‌های اصلی پیشرفت و تعالی هر جامعه، دانایی است!به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، روح الله زنده بودی، مسئول جهاد علمی و پژوهشی سپاه شهرستان بوشهرگفت: یکی از شاخص‌های اصلی پیشرفت و تعالی هر جامعه، دانایی است و همه افراد جامعه باید به دنبال فراگیری علوم در زمینه‌های مختلف باشند، من اگرچه در رشته عمران گرایش سازه تحصیل کرده‌ام اما  بیشتر تحقیقاتم در زمینه معضلات و آسیب‌های اجتماعی است.

یکی از شاخص‌های اصلی پیشرفت و تعالی هر جامعه، دانایی است!

وی افزود:  علاقه به مباحث علمی و پژوهشی و تبدیل آن به یک گفتمان در سطح پایگاه‌های علمی بیشترین  انگیزه من برای پذیرفتن این مسئولیت بوده است، زیرا پژوهش را کوششی می‌بینم برای یافتن بهترین راهکار‌های ممکن جهت حل مشکلات موجود در عرصه‌های زندگی، تا بتوانیم در سایه این پژوهش‌ها و کسب دانایی‌ها بهتر زندگی کنیم.

یکی از شاخص‌های اصلی پیشرفت و تعالی هر جامعه، دانایی است!

مسئول جهاد علمی و پژوهشی سپاه شهرستان بوشهر با اشاره به وظایف اصلی مدیران علمی در سپاه ابراز داشت: یکی از وظایف ما در این مجموعه، هدایت کردن فعالیت‌های پایگاه‌های علمی به سمت کارهای بدیع، خلاق، نوآورانه است و روش‌های جدیدی که در پایان منجر به رشد و توسعه می‌شود، و بعد از اینکه این علاقه‌مندی در آنها ایجاد کردیم، در گام دوم یک گفتمان علمی در سطح نواحی و پایگاه‌های تحت امر ایجادمی‌کنیم و در گام سوم یک حرکت جهادی جهت تحقق اهداف علمی و پژوهشی انقلاب اسلامی و به تبع آن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خواهد بود.

وی افزود: داشتن یک بانک اطلاعاتی از پژوهشگران و نخبه‌های علمی و ساماندهی و تکثیر هسته‌های علمی در سطح پایگاه، شناسایی آسیب‌ها و معضلات محدوده استحفاظی در پایگاه و شهرستان، تدوین یک سند علمی در موضوعات مختلف، برگزاری جلسات منظم هسته‌های علمی پایگاه، ایجاد یک خلاقیت و نوآوری در برگزاری مراسمات و برنامه‌ها  و استفاده هر چه بیشتر از افراد نخبه مخترع و مبتکر در برنامه‌ها از دیگر وظایف این بخش می‌باشد.

یکی از شاخص‌های اصلی پیشرفت و تعالی هر جامعه، دانایی است!

زنده بودی با بیان اینکه یکی از برکات و نتایج تشکیل هسته‌های علمی اندیشه و ایجاد راهکارهای مناسب در مواجهه با مشکلات و آسیب‌های پیش رو در سطح شهر و محله و یا پایگاه است افزود: با توجه به شرایط حساس کشور در مقابله با بیماری کرونا، مسئولین پایگاه‌های علمی ما تلاش کردند با تشکیلات جلساتی این موضوع را بررسی کنند و آگاهی‌های لازم به عموم افراد در زمینه دستورالعمل‌های بهداشتی بدهند و با کمک نخبگان پایگاه شروع به ساخت ماسک، ژل ضدعفونی نموده و در اختیار افراد نیازمند و کم برخوردار قرار دهند.

وی در ادامه افزود: در گام اول شناسایی فرد نخبه و در گام دوم شناسایی زمینه‌های فعالیت فردی نخبه و در گام سوم مطالعه و بررسی زمینه فعالیت و نخبه مورد نظر و در گام آخر ملاقات حضوری و تشریح اهداف بسیج و چگونگی فعالیت و ارتباط با فرد نخبه از جمله کارهایی است که در این بخش انجام شده است.

مسئول جهاد علمی و پژوهشی سپاه شهرستان بوشهر تصریح کرد: در بحث حمایت از نخبگان و مخترعین و مبتکرین، مجموعه بسیج و سپاه دارای دستورالعمل‌های کامل و جامعی است که افراد با تکمیل فرم و حضور در جلسه دفاع از اختراعات کار می‌تواند مبلغی را به عنوان کمک بلاعوض دریافت نمایند و در صورت نیاز به تجاری‌سازی به مراکز رشد و فناوری در سطح استان معرفی شوند.

وی با اشاره به مشکل این بخش افزود: مهمترین مشکل ما در خصوص جهاد و علمی-پژوهشی ناحیه مقاومت بوشهر، نبودوجود یک مکان ثابت جهت تشکیل یک مرکز رشد و فناوری در سطح شهرستان جهت فعالیت نخبگان و مخترعان و مبتکران می‌باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار