۰۳ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 23 April 2025
04:20
کد خبر : 9292017
۱۰:۳۱

۱۳۹۹/۰۸/۲۰

اولین شهیده مدافع سلامت زنجان به دیار حق شتافت

اكرم احديان، پرستار شاغل در بيمارستان ولي‌عصر(عج) زنجان بعد از تحمل يك ماه رنج و سختي و بستري در اثر ابتلا به ویروس کرونا به ديار حق شتافت.

به گزارش خبرگزاری بسیج زنجان؛ اکرم احدیان، پرستار شاغل در بیمارستان، ولی عصر (عج)، اولین شهیده جامعه پرستاری استان زنجان است.

شهیده اکرم احدیان، سومین شهید مدافع سلامت استان به شمار می‌رود. پیش از این نیز شهیدان اسداله شیخ‌جابری و حمزه مقدم در راه مبارزه با ویروس کرونا و دفاع از سلامتی جامعه، جان خود را فدا کرده بودند.

اکرم احدیان، اولین شهیده مدافع سلامت استان زنجان بوده که بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ به شهادت رسید.

این شهیده کمتر از ۵۰ سال سن داشت و ۲۰ روز بود که در بیمارستان، ولی عصر (عج) بستری بود و بیماری زمینه‌ای نداشت و فقط به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید