به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان؛ کارگاه صنایع دستی در روستای کهوراباد سهرابیان بخش چاه مرید به همت بسیجیان جهادگر شهرستان کهنوج و حمایت ناحیه مقاومت بسبج شهرستان کهنوج و با حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و ریاست محترم کمیته امداد شهرستان افتتاح گردید .
در این آیین سرهنگ پاسدار غلامعباس نکونام با تاکید بر حمایت از مشاغل خرد و کارگاه های کوچک نقش آنها را در توسعه مناطق روستایی بسیار مهم ارزیابی کرد .
ایشان بر لزوم تولید محصولات به روز و متناسب با نیاز امروز جامعه اشاره نموده و خواستار کارهای تحقیق و توسعه ای در زمینه فعالیت های درآمدزای اینچنین که ظرفیت و استعداد آن در منطقه وجود دارد ؛ شدند .
فرمانده سپاه شهرستان کهنوج ایجاد شرکت تعاونی در روستا جهت بهبود وضعیت کسب و کار ایجاد شده توسط جهادگران بسیجی را ضروری دانست و مصوب نمودند اقدامات لازم جهت تشکیل شرکت تعاونی در اسرع وقت صورت گیرد .
آقای مرتضی چمنی مسئول کمیته امداد امام خمینی ( ره) شهرستان کهنوج با تبریک هفته مبارک بسیج بر آمادگی این نهاد جهت حمایت عمومی از مشاغل روستا محور و به طور خاص کارگاه هایی که در آن مددجویان و خانواده مددجویان تحت پوشش کمیته امداد را بکارگیری می کنند ؛ تاکید نمود .
ایشان با اشاره به نام گذاری امسال به نام جهش تولید خواستار عزم عمومی بین مردم و مسئولین جهت تحقق این مهم و حل مشکلات حوزه تولید در روستاها شد .
مسئول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان کهنوج با ارائه گزارش مختصری از فعالیت های محرومیت زدایی سپاه شهرستان کهنوج از عزم مجموعه بسیج سازندگی جهت همکاری با تمامی صاحبان فکر و اندیشه جهت حل مشکلات اشتغال شهرستان خبر داد .
ایشان اعلام نمودند اشتیاق بسیار بالایی بین گروه های جهادی جهت ورود به عرصه کارآفرینی و حل ریشه ای مشکلات اقتصادی اقشار نیازمند جامعه از طریق اشتغال زایی وجود دارد .
وی از رای زنی جهت ایجاد مرکز نیکوکاری کارآفرینی در شهرستان قبل از سالگرد سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و افتتاح یک کارگاه و چند واحد صنفی دیگر در هفته بسیج از محل اعتبارات صندوقهای قرض الحسنه ، وام های اشتغال زایی و همت جهادگران کارآفرین با همکاری سپاه و کمیته امداد خبر داد .
در ادامه از جهادگران کارآفرین منطقه ضمن ارائه گزارش از فعالیت های انجام شده به بیان دغدغه ها و مشکلات تولید محصولات پرداخت .
وی اعلام نمود یکی از مشکلات ما در منطقه تامین مواد اولیه با قیمت بالا و خرید محصولات تولیدی با قیمت نازل توسط دلالها و عرضه محصولات تولیدی زنان منطقه تحت برند شهرستان های اطراف می باشد .
وی در ادامه به اقدامات جهادی انجام شده جهت رونق کسب و کار مردم منطقه از قبیل تامین مواد اولیه با قیمت مناسب و عمده از فروشگاه های معتبر کشور ، منسجم نمودن فعالیت های تولیدی خانگی ، جلوگیری از خام فروشی ، بازاریابی محصولات ، سمت گیری جهت تولید محصولات جدید و به روز و برنامه ریزیها ایجاد کارگاه مجهز در روستا پرداختند .