۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
00:38
۰۸:۳۸

۱۳۹۹/۰۹/۱۷
جانشین سپاه شهرستان آوج خبر داد؛

با حضور 40 گروه جهادی طرح سردار دلها در آوج اجرا شد

سرهنگ حسامی گفت: در فاز اول 40 تیم تشکیل شده که اعضای این تیم ها بسیج، دهیاری ها، شبکه بهداشت، هلال احمر و سازمان تبلیغات اسلامی و معتمد محل حضور دارد.

به گزارش خبرگزاری بسیج قزوین، سرهنگ محمد حسامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج با اشاره به اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در شهرستان آوج بیان کرد: در راستای اجرای منویات رهبر معظم انقلاب و تفاهم‌نامه بین سازمان بسیج مستضعفان و وزارت بهداشت و درمان، طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در این شهرستان آغاز به کار کرده واین تیم ها در سه حوزه حمایتی، نظارتی و مراقبتی سازماندهی و تشکیل شده است.


سرهنگ حسامی در ادامه افزود: در فاز اول 40 تیم تشکیل شده که اعضای این تیم ها بسیج، دهیاری ها، شبکه بهداشت، هلال احمر و سازمان تبلیغات اسلامی و معتمد محل حضور دارد.

وی افزود: این تیم ها در 40 روستای شهرستان مشغول فعالیت می باشند و هر تیم شامل 3 نفر نیرو می باشد که در کل 120 نفر بسیجی در این طرح در قالب 40 تیم سازماندهی شده است و فرمانده پایگاه، مسئول این تیم ها می باشد.

جانشین سپاه ناحیه آوج گفت: بستر این طرح در حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت بسیج، پایگاه‌های سلامت و مراکز بهداشت شهرستان است و با حضور اعضای این تیم‌ها، آموزش‌ ضدعفونی، خودمراقبتی و دیگر مراقبتی به افراد مبتلا و مشکوک به بیماری کرونا همراه با وسایل حفاظت فردی ارائه می‌شود.

وی در پایان یادآور شد: در راستای اجرای طرح شهید سلیمانی، تاکنون حدود ۲ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شده است.
۵۰۰۲


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید