۰۶ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 26 April 2025
23:42
کد خبر : 9305039
۰۰:۰۳

۱۳۹۹/۱۰/۰۱
سرزمین نینوا یـادش بـه خیر؛

کرونا ما را لایق خود کرده است

شرایط کرونایی امروز بی شباهت به روزهای جنگ و دوران دفاع مقدس نیست و بسیج و همدلی آحاد ملت حماسه های انقلاب را تداعی می کند.

اندکی پس از در سالهای آغازین پیروزی انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی رقم خورد و درحالی که هنوز خودمان را پیدا نکرده بودیم، دشمن در برخی مرزها به داخل کشور پیشروی کرد اما با شکل گیری بسیج مردمی، عملیات های مختلف اجرا شد و توانستیم به کمک هم دشمن را به پشت مرزهای بین المللی قبل از جنگ عقب برانیم. این پیروزی به تنهایی به دست نیامد و اقشار مختلف در این افتخار مشارکت داشند و سهیم بودند. از نوجوان ها، جوانان و سالمندان در خطوط جبهه ها گرفته تا زنانی که در پشت جبهه با تولید نان، لباس، بسته بندی مایحتاج و ارسال آن به مناطق عملیاتی در این پیروزی بزرگ مشارکت داشتند.

سرزمین نینوا یـادش بـه خیر

کـربلای جبهه‌ها یادش به خیر

جنگ ما را لایق خود کرده بود  

جبهه ما را عاشق خود کرده بود

نفرت از هر خود ستایی داشتیم

خلـق و خـوی روستایی داشتیم

در حالی که در آن زمان عده ای از ترس موشک از شهرها و پایتخت فرار می کردند؛ اما عده ای در صحنه نبرد در خط مقدم برای اینکه به دشمن اجازه عبور از خط را ندهند آتش توپخانه را با رمز های «ده تا به چپ بزن، دو تا به راست بزن و... » هدایت می کردند تا گلوله های توپ به هدف نزدیک شود، گاهی اوقات هم چنان در محاصره دشمن قرار می گرفتند که درگیری تن به تن می شد اما برای کوبیدن دشمن، گرای خودشان را می دادند و به جای اینکه بگویند یک نقل ( گلوله) بریز! اعلام می کردند:« نقل باران کن! عروسی داریم!» و خود را فدا می کردند تا کسی نتواند یک قدم وارد ایران شود مگر اینکه از روی نعش آنها عبور کند. و در سنگر ست جبهه هم کسانی که توان حضور در جبهه را نداشتند آنها که می توانستند کمک های مالی، آنها که می توانستند در مساجد و کارگاه ها و خانه و پایگاه بسیج هدایا و کمک های مردمی را برای ارسال به جبهه آماده میکردند؛ نان می پختند، لباس می دوختند، با کاموا بولیز و کلاه و جوراب می بافتند. اما اکنون:

غم برای نوع عنوان، می خوریم

رنج آب و غصه‌ی نان می خوریم

کـاش بـا یــارانِ مستِ دوستی

باز می‌داد عشق، دست دوستی

صحبت های سرهنگ کاشفی فرمانده سپاه ناحیه روح الله بوی نینوا می داد و مرا به یاد« نقل باران» توپخانه انداخت وقتی که از او پرسیدم: از ابتدای شیوع کرونا تا کنون چند مرحله کمک های مومنانه در باقرشهر توزیع شده است؟ کاشفی گفت: کمک های مومنانه دیگر از مرحله سوم و چهارم و پنجم گذشته است؛ حساب آن از دست ما در رفته همه پایگاه ها هر روز  300 -400 بسته کمک های معیشتی آماده می کنند و بین اقشار آسیب دیده از کرونا توزیع می شود. در حالی که عده ای از ماسک برای خود نمد می بافتند، عده ای دیگر به صورت جهادی ماسک و مواد ضد عفونی کننده تولید می کردند تا باز هم در   این جبهه جنگ بیولوژیک سربلند بیرون بیاییم.

علی اشرف خانلری

 

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید