خبرهای داغ:

کارگاه تاثیرشبکه‌های اجتماعی در فضای خانوادگی برگزار شد

شاهرود_کارگاه تاثیرشبکه‌های اجتماعی در فضای خانوادگی به همت موسسه سفیران آرامش شاهوار با همکاری اداره ورزش و جوانان شهرستان شاهرود برگزار شد.
کد خبر: ۹۳۱۴۰۲۲
|
۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۴
کارگاه تاثیرشبکه‌های اجتماعی در فضای خانوادگی برگزار شدبه گزارش خبرگزاری بسیج، در این کارگاه آموزشی که بصورت مجازی و باحضور فراگیران، دانشجویان، اصحاب رسانه و علاقمندان برگزار شد، محمد ابراهیمی مدیر موسسه فرهنگی بین الحرمین و عضو انجمن سواد رسانه‌ای ایران به بیان مطالبی در رابطه با اثرات فضای مجازی بر خانواده و راهکار‌هایی جهت نحوه صحیح و جلوگیری از آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی پرداخت.
ابراهیمی با بیان اینکه یکی از آسیب‌های اجتماعی مهم در خانواده‌ها استفاده کودکان و نوجوانان بدون آموزش‌های لازم از تکنولوژی‌های جدید است افزود: گاهی اوقات دیده می‌شود که والدین تبلت یا گوشی هوشمند اختصاصی برای فرزند خود تهیه می‌کنند و این در حالی است که به رمز عبور این وسیله حتی دسترسی ندارند، چنین عمل خطرناکی نه تنها ممکن است آسیب‌های جدی جسمانی و روانی برای کودک و نوجوان در پی داشته باشد بلکه ممکن است امنیت تمام اعضای خانواده را به چالش بکشد.
ابراهیمی گفت:: رژیم مصرف، یکی از موضوعاتی است که در استفاده از فضای مجازی باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشیم. کودکان و نوجوانان به دلیل آنکه نسبت به دیگر گروه‌های جامعه، آسیب پذیر هستند، باید به رژیم مصرف آن‌ها دقت خاصی شود تا در استفاده از فضای مجازی دچار افراط و تفریط نشوند.
با توجه به آنکه در ایام بحرانی به سر می‌بریم، سیستم آموزشی کشور به ناچار به سمت آموزش الکترونیکی و از راه دور رفته است، یعنی فرزندان چه بخواهیم و چه نخواهیم باید با در اختیار قرار گرفتن موبایل و اتصال به شبکه اجتماعی، بتوانند به سیستم آموزشی وصل شوند.
این کارشناس رسانه‌ای ادامه داد: خانواده‌ای که تعاملات گسترده و منظم با اعضای خود و دیگران داشته باشد خلأ عاطفی و روانی نخواهد داشت و هر میزان که همبستگی اعضای خانواده افزایش یابد تمایل به حضور منفردانه در فضای مجازی کاهش خواهد یافت.
وی خاطرنشان کرد: زمانی می‌توان گفت: فرد معتاد به اینترنت شده است که دارای علائم خستگی زودرس، تنهایی، افسردگی و ... باشد. روش‌های درمان این نوع اعتیاد نیز، رفتاردرمانی شناختی و تقویت درمانی انگیزش است.
دکترابراهیمی افزود: اعتیاد اینترنتی نوعی اختلال و بی‌نظمی روانی است و روش درمان آن نیز تشکیل گروه‌های خبری و گروه‌های بحث است. در این شکل از درمان، اعضای اختلالات روانی مرتبط به هم، نقش یک گروه حمایتی را بازی می‌کنند و با ارائه‌ی پیشنهادات و روش‌های برخورد با آن از شدت اعتیاد اینترنتی می‌کاهند.
وی تصریح کرد: اجرای چند قانون ساده در محیط خانه می‌تواند تا اندازه بسیار زیادی آسیب‌های فضای مجازی را محدود سازد، به‌عنوان‌مثال هیچ‌یک از اعضای خانواده حق بردن گوشی به اتاق‌خواب را نداشته باشند، یا مودم تنها در ساعات مشخصی از روز در خانه روشن باشد و خارج از آن ساعات استفاده از آن منع شود، اجرای چنین قوانین ظاهراً ساده، هم در سلامت بدن و جسم اعضای خانواده تأثیر بسزایی خواهد داشت و هم در سلامت روح و اندیشه ایشان مؤثر واقع خواهد شد.
لازم بذکر است این مراسم از پیج اینستاگرام به نشانی ebrahimimimohammad_۳۱۳ بصورت مستقیم پخش گردید.
ابراهیمی در پایان افزود: متقاضیان می‌توانند برای استفاده از خدمات مشاوره‌ای در بخش‌های مختلف با شماره ثابت ۰۲۳۳۲۲۲۷۱۴۹ و یا با شماره همراه ۰۹۱۲۶۷۳۳۱۴۲ در پیام رسان‌های ایتا، بله، سروش، تلگرام، ایمو، روبیکا، واتساپ و سامانه پیام کوتاه ۳۰۰۰۳۲۰۰۱۰۰۳۷۸ از طریق پیج اینستاگرام به نشانی ebrahimimohammad_۳۱۳ و یا از طریق ایمیل به نشانی ebrahimimohammad۳۶۶@yahoo.com تماس حاصل کنند.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار