۱۰ / تير / ۱۴۰۴ - 01 July 2025
02:39
کد خبر : 9316283
۱۷:۴۰

۱۳۹۹/۱۱/۱۲

حجره طلبگی امام خمینی (ره) در اراک گلباران شد

حجره طلبگی امام راحل در مدرسه سپهداری قدیم و حوزه علمیه امام خمینی فعلی به مناسبت سالروز ورود ایشان به ایران، گلباران شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی ؛ حسین بختیاری فرماندار شهرستان اراک در حاشیه این آیین با اشاره به افتتاح و کلنگ زنی ۱۵۲ پروژه در ایام الله دهه فجر، گفت: عمده پروژه ها به صورت مجازی و برخی از آن ها نیز به صورت حضوری افتتاح خواهند شدکه از این تعداد ۱۴۰ پروژه افتتاح و ۱۲ پروژه بزرگ در سطح شهرستان کلنگ زنی خواهد شد.

وی افزود: در مجموع ۱۵۲ پروژه در نظر گرفته شده، بالغ بر ۴۲۰میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و با بهره برداری از تمام این پروژه ها، برای بیش از ۴هزار و ۱۰۰نفر شغل در زمینه های فرهنگی، عمرانی، کشاورزی، دامداری و صنعت و ... ایجاد خواهد شد.

بختیاری خاطر نشان کرد:  معرفی ابعاد شخصیتی امام راحل به عنوان یکی از مفاخر جهانی در قرن بیستم به ویژه برای نسل جوان ضروری است و این مهم مسئولیتی سنگین بر دوش دستگاه های فرهنگی است. 

انتهای پیام/

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید