۰۶ / مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July 2025
22:51
کد خبر : 9318852
۰۰:۳۴

۱۳۹۹/۱۱/۱۹
جانشین سپاه بوکان:

استکبار جهانی سعی در تخریب چهره اسلام دارد

جانشین سپاه بوکان گفت: استکبار جهانی با ساختن گروه های تروریستی سعی در تخریب چهره اسلام دارد.

 

به گزارش خبرگزاری بسیج از بوکان، سرهنگ پاسدار قاسم کرم زاده امروز در نشست روشنگری که به همت حوزه بسیج شهری ثارالله برگزار گردید ضمن سخنانی، اظهار کرد:دشمن با ترویج اسلام هراسی و جنگ‌های نیابتی سعی در تخریب چهره اسلام دارد.

 وی افزود: مقابله با خیزش‌های اسلامی، ایجاد تقابل بین ملت های اسلامی و تضعیف توان نظامی و دفاعی کشورهای اسلامی از اهداف مهم استکبار جهانی در به راه‌اندازی جنگ‌های نیابتی در منطقه است.

سرهنگ کرم زاده با بیان اینکه  شاهد گسترش اسلام در جهان می باشیم، اظهار داشت: سیاستمداران غربی با ساختن گروه‌های تروریستی و تکفیری مثل داعش به دنبال تخریب چهره حقیقی اسلام هستند.

هدف دشمن ایجاد یأس در جامعه است

 ماموستا عبدالرحمن محمد شریفی امروز در مراسم گرامیداشت جشن انقلاب که به همت حوزه شهید هندی زاده در محل پایگاه شهید حسینی برگزار شد، ضمن گرامیداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: دهه مبارک فجر فرصت مغتنمی است تا دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه های گوناگون برای مردم به ویژه نسل جوان تبیین شود.

 وی ایجاد ترس و وحشت و القای روحیه یاس در جامعه را از حربه‌های دشمن در جنگ نرم دانست و گفت: آمریکا به اندازه‌ای آسیب پذیر است که هنوز آمار کشته‌های خود را در عین الاسد تا به امروز مخفی نگه داشته است.

 ماموستا شریفی افزود: به یاری خداوند متعال با هدایت های مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)، و به برکت خون شهداء و مجاهدت های رزمندگان اسلام ، الحمدالله امروز شاهد امنیتی مثال زدنی هستیم.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید