ایمان به خدا و توکل به ائمه اطهار(ع) رمز پیروزی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس بود

مسئول بسیج طلاب استان زنجان با بیان اینکه در جنگ تحمیلی روحانیون علاوه بر نقش تبلیغی نقش رزمی نیز داشتند، گفت: اعتقاد و ایمان کامل به خدا سبب شد تا در مقابل دشمنی که کاملا مسلح بود پیروز میدان شویم.
کد خبر: ۹۳۲۱۵۰۱
|
۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۸
حجت الاسلام سید رضا مصطفوی در گفت وگو با خبرنگار بسیج زنجان اظهار داشت: بنده عضو کوچکی از بسیجیان طلاب استان زنجان هستم و در طول جنگ تحمیلی نیز این افتخار را داشتم که به عنوان نیروی تبلیغی در جنگ حضور داشته باشم.
 
ایمان به خدا و توکل به ائمه اطهار(ع) رمز پیروزی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس بود

وی با بیان اینکه برای اعزام به مناطق جنگی در چندین مرحله اقدام کردم، اما توفیق حاصل نمی‌شد گفت: در مرحله اول حضور در جبهه در سال ۱۳۶۲، برای آموزش به پادگان مالک اشتر اعزام شدم که پادگان آموزشی بود، اما در این برهه وقایعی رخ داد و مانع از به جبهه رفتنم شد چرا که برادرم اکثر اوقات در جبهه حضور داشت و در نهایت تمایل چندانی برای حضور من در جبهه نداشت، زیرا فرزندان ایشان کوچک بودند و حفاظت از فرزندان و همراهی خانواده پدری را به من سپرده بودند، تا با خیال راحت به مقابله با دشمن بپردازند.

حجت الاسلام مصطفوی با بیان اینکه در یکی از موقعیت‌ها از فرصت استفاده کردم و ثبت نام خود را در سال ۱۳۶۲ انجام دادم و وارد دوره آموزشی شدم، عنوان کرد: ۱۵ روز از آموزش می‌گذشت که از دژبانی من را صدا کردند وقتی که رسیدم برادرم را دیدم که با عصبانیت گفت: من در جبهه حضور دارم شما در کنار خانواده باشید، اما من گفتم شما چندین بار به جبهه رفته‌اید، اجازه دهید نوبت به من هم برسد. اما این شهید بزرگوار برحسب عادتی که داشت اجازه نداد که مسئولیتش را به عهده کسی بگذارند؛ بنابراین خطاب به من گفت: شما حداکثر کاری که میتوانید در جبهه انجام دهید این است که سر پست باشید، اما اگر من در جبهه حضور داشته باشم احتمال اینکه اقدامات مثمر داشته باشم بیشتر است. با همه این‌ها من از پادگان به خانه برگشتم.

وی با بیان اینکه بعد از مدتی به قم رفتم و کاملا اختیار کارهایم را بر عهده گرفتم، خاطر نشان کرد: برای آموزش همراه با تیپ امام صادق علیه السلام با ۴۵ نفر رزمنده از قم به پادگان ۲۱ حمزه اعزام شدیم، آموزش دیدیم و بعد از آن به شکل نیروی رزمی تبلیغی به منطقه کرمانشاه اعزام شدیم.

مسئول بسیج طلاب استان زنجان با اشاره به اینکه بعد از رفتن به کرمانشاه به عنوان نیرویی تبلیغی در تیپ زنجان وارد شدم، ادامه داد: دو روز در آنجا بودیم، اما از ستاد اعزام کرمانشاه تماس گرفتند و گفتند روحانی تبلیغی نیاز داریم و در این بین ما سه نفر به عنوان روحانی تبلیغی به محل سومار اعزام شدیم و در نهایت بعد از تقسیم بندی من به تیپ ۸۸ سیستان و بلوچستان رفتم دوباره از آنجا به گردان اعزام شدم و در گردان مشغول تبلیغ بودم.

وی با بیان اینکه این منطقه یک هفته قبل از حضور ما شیمیایی شده بود و احتمال تهدید دوباره دشمن برای بمباران شیمیایی وجود داشت، خاطر نشان کرد: در آن منطقه سلاح و ماسک به تعداد نفرات بود، اما یکی از سربازان که خود اهل سومار بود اصرار داشت تا ماسکش را به من بدهد، اما هرچه اصرار کرد من نپذیرفتم.

حجت الاسلام مصطفوی گفت: اتفاقات بسیاری رخ داد و تجربه‌های فراوانی کسب کردم در یکی از خاطراتم برای تجدید وضو و تهیه آب می‌رفتم به لحاظ اینکه من روحانی بودم، بیشتر اوقات رزمندگان اجازه نمی‌دادند تا بیشتر کار‌ها را انجام دهم با این حال برای انجام وضو رفتم، اما با یکی از رزمندگان چند دقیقه به صحبت ایستادم قبل از اینکه به محل آب برسم خمپاره‌ای به آنجا برخورد کرد و همه چیز نابود شد من در این حال به این نکته پی بردم که معطل شدنم دلیلی داشت تا به آن نقطه نرسم.

وی با بیان اینکه یک ماه در این منطقه حضور داشتم و یک شب قرار شد عملیاتی در این محل اجرا شود، بیان کرد: نیرو‌ها تصمیم گرفتند منطقه‌ای که عراقی‌ها حضور داشتند را بگیرند، من نیز که بسیجی علاقمند برای شرکت در عملیات بودم، اما هرچه اصرار کردم قبول نشد چراکه عنوان می‌شد اگر اتفاقی برایتان رخ دهد باید ما جوابگو باشیم بنابراین صلاح نیست تا شما حضور داشته باشید.

مسئول بسیج طلاب استان زنجان با بیان اینکه نقش روحانیون در دفاع مقدس بسیار مهم است، گفت: برخی از روحانیون تبلیغی و برخی تبلیغی رزمی بودند و در هر دو برهه نقش آفرینی کردند؛ با توجه به اینکه دشمن تا دندان مسلح بود و تمام قدرت‌ها و کشور‌های اروپایی از آن‌ها حمایت می‌کرد و از لحاظ سلاح هیچ مشکلی نداشت، اما در مقابل جمهوری اسلامی که با دستان خالی می‌جنگید، شکست خورد و این پیروزی ملت ایران نیز با بعد معنوی انجام گرفت چراکه زمینه اعتقاد قلبی و مذهبی در بین شیعیان بالا بود و نیرو‌های تبلیغی هم حضور داشتند و باعث میشدند روحیه جنگ و مبارزه در ما بالاتر رود و روحیه دشمن پایین بیاید و در نهایت شکست بخورد.

وی در پایان یادآور شد: جبهه و جنگ همانطور که امام خمینی (ره) فرمودند: دانشگاه است و آن‌هایی که یک بار به جبهه برسد شیفته آن خواهند شد. در این سال‌ها نیز با اردوی راهیان نور وقتی جوانان به محل جنگ می‌رسند و با آن روبه‌رو می‌شوند بسیار متاثر از موقعیت می‌شوند چرا که نتیجه خون‌های ریخته شده در آن محل و نفس‌هایی که در این مکان کشیده شده بر روح تمام افرادی که به این محل‌ها وارد می‌شوند اثر می‌گذارد؛ بنابراین نیاز شدید جامعه است که  زنان، مردان، جوانان با شهدا ارتباط بگیرند و در این حالت از تبلیغات مسموم علیه نظام در امان بمانند.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار