سردار تقی‌زاده مطرح کرد؛

لزوم تقویت تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان

مدیرعامل بنیاد تعاون سازمان بسیج مستضعفین بر لزوم تقویت تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان تاکید کرد.
کد خبر: ۹۳۲۶۷۳۳
|
۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۵

سردار حمیدرضا تقی‌زاده، مدیرعامل بنیاد تعاون سازمان بسیج مستضعفین از رویداد نمایشگاهی «تا ثریا» که با محوریت پشتیبانی و تجاری‌سازی ظرفیت‌های فناورانه و مبتکرانه بسیجیان با تمرکز بر حل مسائل جهش تولید در مرکز رویداد شهید فخری‌زاده، سفارت سابق آمریکا در حال برگزاری است، بازدید کرد.

سردار حمیدرضا تقی‌زاده در حاشیه این رویداد گفت: در حال حاضر حرکت و شتاب خوبی در حوزه علم و فناوری و حل مسائل کشور شکل گرفته است و تلاش بنیاد تعاون بسیج بر این است که مسائل کشور را حل کند.

وی افزود: در زمینه ایده و طرح‌های علمی، فعالیت‌های بسیاری شده است اما در حوزه تجاری‌سازی مشکل داریم و در این زمینه می‌خواهیم تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان را تقویت کنیم.

مدیرعامل بنیاد تعاون سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: برخی از تیم‌های نمایشگاه تا ثریا به دنبال توسعه بازار خود بوده و از فرآیند تولید محصول به ثروت در حال حرکت هستند.

یادآور می‌شود شعار رویداد تا ثریا، از قلب سفارت سابق آمریکا تا ثریا است. این رویداد نمایش کارآمدی انقلاب اسلامی در حل فناورانه و خلاقانه مسائل کشور در مقابل افول آمریکاست.

همچنین پیرو بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «زنجیره از ایده و فکر سپس علم و سپس فناوری و سپس تولید و سپس بازار را ما باید تکمیل بکنیم، این زنجیره کار علمی تا تولید و بازار بایستی دنبال بشود» و نیز با توجه به ماموریت شرکت پیشگامان بنیاد تعاون بسیج جهت پشتیبانی تجاری از هسته‌های مبتکر و فناور مسئله‌محور و کمک به نقش‌‌آفرینی تخصصی آن‌ها، این مجموعه به‌عنوان بازوی تجاری‌سازی و سرمایه‌گذاری دانش‌بنیان در تعامل با اقشار دانشور بسیج اعم از بسیج علمی و بسیج دانشجویی، رویداد نمایشگاهی تا ثریا را با محوریت پشتیبانی و تجاری‌سازی ظرفیت‌های فناورانه و مبتکرانه بسیجیان، با تمرکز بر حل مسائل جهش تولید برگزار کرد.

از اهداف این رویداد می‌توان به الگوسازی هسته‌های برتر خودکشش حل مسئله، پشتیبانی از هسته‌های فناور و مبتکر بسیجی با قید منزلت‌زایی و اقتدارآفرینی و رویکرد کمک به تکمیل چرخه تبدیل علم به فناوری و تجاری‌سازی مبتنی بر حل مسائل اصلی کشور، پشتیبانی از ایجاد سامانه‌ها و فناوری‌های با قابلیت حکمرانی نرم از طریق اتصال به شبکه حامیان و ایجاد زمینه مناسب برای بروز خلاقیت و بستری برای رشد و پرورش ایده‌های نو بر مبنای دانش از طریق ایجاد بسترهای تعاملی بین صاحبان مسئله و مجموعه فناور توانمند در پاسخگویی به مسئله اشاره کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
آخرین اخبار