به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرزگفت: تا قبل از شیوع ویروس کرونا در آستانه سال نو جشنواره هفت سین به صورت رقابت گروهی با هدف گسترش فرهنگ غنی اسلامی - سنتی ایرانی در مدارس البرز اجرا می شد اما از سال گذشته این برنامه مهم در فضای مجازی درقالب پویش برنامه ریزی و اجرایی می شود.
وی با اشاره به اینکه نوروز یکی از آیین های کهن مردم ایران است، افزود: هرسال بهار برای ما پیام هایی چون نو شدن، تغییر و تحول، رویشی دوباره ، خانه تکانی خانه و دل، مهربان بودن و عشق ورزیدن ، دست دیگران را گرفتن، متواضع بودن، انصاف وعدالت داشتن، احترام به بزرگترها و یاد کردن از شهدا درسر سفره های هفت سین را به همراه دارد.
فهمیده بیان داشت: مردم ایران دراین آیین شکرانه یک سال زندگی کردن را با ذکر صلوات، دعا و قرائت قرآن کریم در سر سفره هفت سین را به جای می آورند.
وی برگزاری این پویش را یک فرصت برای آشنایی دانش آموزان با رسوم نوروز ،ایجاد شور و نشاط در بین اعضای خانواده با توجه به وضعیت موجود درجامعه به دلیل شیوع بیماری کرونا و همچنین تقویت کار گروهی درکانون خانواده ایرانی ذکر کرد.
فهمیده خاطرنشان کرد: دراین پویش مجازی خلاقیت و علاقه دانش آموزان پایه های مختلف تحصیلی به رسوم کهن ایرانی نیز به نمایش درمی آید.
وی یادآورشد: دانش آموزان دراین پویش با همفکری و همراهی اولیا و راهبری معلمان شرکت می کنند تا نقشی درآشنایی هم کلاسی های خود با آیین نوروز همراه با فرهنگ ایثار و شهادت داشته باشند.
وی تصریح کرد: دراین پویش معلمان درکنار معاونین و مربیان پرورشی مدارس پیام های آموزشی ویژه آداب و رسوم نوروز از دیدگاه علوم اسلامی - اجتماعی درقالب فعالیت های گروهی و فردی را به دانش آموزان انتقال می دهند تا آنان با فرهنگ غنی اسلامی - ایرانی آشنا تر شوند و درحفظ این رسوم بکوشند تا از نظر روحی و جسمی شاداب باشند.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز ادامه داد: دانش آموزان با تهیه روزنامه دیواری، داستان کوتاه ، شعر، مقاله ، عکس و خاطره نویسی، موشن گرافی، فیلم کوتاه، چیدمان سفره هفت سین و فلسفه آن می توانند درپویش نوروز باستانی شرکت کنند.