خبرهای داغ:
فاطمه اسدزاده
در آخرین روز‌های سال؛

یادمان شهدای غواص و گمنام شیراز رونمایی شد

قائم مقام شهردار شیراز گفت: نامگذاری ۲۲ اسفند به نام شهدا و رونمایی از دو یادمان شهدا در آستانه سال جدید و مصادف با اعیاد شعبانیه، تجدید میثاقی با شهدای گرانقدر و آرمان‌های امام راحل است.
کد خبر: ۹۳۲۸۰۵۰
|
۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۹

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، آرش فرج‌زاده امروز در آیین رونمایی از المان تپه نورالشهدا واقع در میانرود  ضمن تقدیر از زمینه‌چینی و پیگیری شورای شهر در این  باره اظهار داشت: اراده محکم شورا و شهرداری در اجرای پروژه‌های متعدد در ماه‌های اخیر نشانگر عزم راسخ مسئولین به ویژه مدیران امور شهری برای خدمتگزاری به مردم در ابتدای دهه پنجم انقلاب است.

قائم مقام شهردار شیراز در ادامه با اشاره به مختصات و ویژگی‌های منطقه 9 گفت: متاسفانه با عدم رسیدگی به وضعیت حاشیه وحریم این منطقه در چند دهه اخیر، بار اجتماعی سنگینی از حاشیه‌نشینی‌ها بر دوش این منطقه قرار گرفته و در اغتشاشات سال گذشته نیز شاهد خسارات فراوانی به این منطقه بودیم.

فرج‌زاده با اشاره به جدیت شهرداری در انجام امور و همچنین نظارت و دقت شورای شهر در خصوص رفع و رجوع مسائل مختلف شهری گفت: شرایط کرونایی و تحریم‌ها دشواری‌های فراوانی به ما تحمیل کرد اما با توکل بر خدا و اراده جدی مسئولان، خدمت‌رسانی لحظه‌ای متوقف نشد و اکنون می‌بینیم که پیمانکاران و کارگران شهرداری در ایام عید هم مشغول کارند.

فرزاد میرزایی شهردار منطقه 9 نیز در رونمایی از المان والفجر(شهدای غواص عملیات والفجر8) و المان تپه نور الشهدا(یادمان شهدای گمنام)گفت: احداث یادمان‌های مفهومی محور برنامه‌های شهرداری بوده و در این باره المان شهدای غواص که هم اکنون در میدان والفجر نصب شد تداعی‌گرشهدای غواص عملیات والفجر هشت در 20 بهمن 1364 است که رشادت‌های آنها بر هیچ کس پوشیده نیست.

به گفته وی گرامی‌داشت یاد و نام  خاطره شهدای دفاع مقدس جزء رسالت‌های شهرداری است و  در این باره امروز و در ابتدا در میدان والفجر شیراز تندیسی با ارتفاع 8.5 متر نصب کردیم که از محور آسفالت حدود 10 متر ارتفاع دارد و بلندترین المان شهر شیراز خواهد بود و یادآور نام شهدایی خواهد بود که مردانه با دشمن بعصی جنگیدند و در روزهای آتی برروی پرچم نصب شده نیز سوره فجر را به صورت نوشته می آوریم که یادمانی به تمام مفهوم شود.

وقتی درباره نصب المان شهدای گمنام در تپه نورالشهدا نیز گفت: دوتن از شهدای گمنام در سال 96 در این محل به خاک سپرده شدند و شهردار شیراز دستور داد یادمانی در خور شهدای گمنام ایجاد شود و شورا نیز درخواست شهرداری را لحاظ کرد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ارتفاع یادمان شهدای گمنام نیز 7 متر است و 12500 متر مربع از محوطه طراحی شده و 9 میلیارد نیز برای آن هزینه آن شده اظهار داشت برای برنامه‌های امروز 20 نفر از خانواده شهدا را دعوت کردیم و تصاویر شهدا نیز در این دو یادمان نصب می‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز که خود از جانبازان، ایثارگران و آزادگان 8 سال دفاع مقدس است در ابتدا و در حالی که می‌کوشید بغض خود را پنهان کند در آیین رونمایی از المان تپه نورالشهدا با زمزمه نام شهدایی چون شهید پوست حسن، شهید رضایی، شهید بزرگی، شهید مقدسی گفت: فضای امروز بسیار با فضاهای چندسال اخیر متفاوت بود و مرا به یاد چند شهیدی انداخت که کنار خودم و در کنار خودم به شهادت رسیدند.

وی با اشاره به شباهت این مکان با یادمان شهید چمران در سوسنگرد گفت: شهید باکری خود شهردار بود و 25 اسفند نیز روز شهردار است و من بهتر است در این آیین از این شهید بزرگوار نیز یاد کنم.

عبدالرزاق موسوی در ادامه ضمن عذرخواهی از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، به تقدیر از شهرداری شیراز در پیگیری امور فرهنگی و عمرانی در کنار یکدیگر پرداخت و گفت: ساخت این یادمان از تمام فعالیت‌های شهرداری شیراز برای من با ارزش‌تر است.

موسوی با اشاره تلویحی به سخن رهبر انقلاب که می‌فرمایند:«بزرگداشت شهدا برای ادامه کشور حیاتی است» گفت: باید دید شهدا و رزمندگان در طول هشت سال دفاع مقدس چه کردند تا بهتر به درک این سخن رهبر انقلاب رسید.

وی تصریح کرد امروز بزرگترین ماموریت همه نهاد‌هایی که مدعی‌ خدمت به مردم هستند این است که باید در جهت شهدا حرکت کنند و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید جدی گرفته شود که البته این مهم در شهرداری به خوبی لحاظ شده است.

موسوی با اشاره به اینکه نگریستن به این یادمان باید باعث تداعی راه شهدا و رزمندگان می‌شودگفت: باید در مسیر شهدا حرکت کرد و ما که درباره آن‌ها حرف می‌زنیم باید روش زندگی آن‌ها را هم سرلوحه عمل خود قرار  بدهیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان فارس نیز دیگر سخنران این مراسم بود و وی نیز ضمن تحسین این اقدام شهرداری و شورای شهر از کلیه مسوولینی که در این امر سهیم بودند تشکر کرد و گفت: شهرداری شیراز در این منطقه محروم اقدامات متعددی انجام داده است.

محمد صادق محرابی که امام جماعت مسجد منطقه 9 نیز هست از  رئیس شورای شهر شیراز خواست در هیات امنای مسجد این محل عضو شود تا اقدامات فرهنگی این منطقه بهتر پیگیری شود.

وی در پایان گفت: هرجا مسجد احیا شود و شهدا قدر دانسته شوند آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌ابد و ارزشها احیا می‌شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار