فرمانده انتظامی استان همدان:

محدودیت تردد سختگیرانه‌تر از قبل و با جدیت در حال اجرا است

همدان-فرمانده انتظامی استان همدان گفت: با توجه به شیوع کرونا و قرار گرفتن همدان در جمع استان‌های پرخطر محدودیت تردد با جدیت بیشتر و سختگیرانه‌تر از قبل در حال اجرا است.
کد خبر: ۹۳۳۶۶۹۷
|
۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۵

محدودیت تردد با جدیت و سختگیرانه‌تر از قبل در حال اجرا استبه گزارش خبرگزاری بسیج، سردار سلمان امیری در نشست اعضای ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا بیان کرد: با توجه به شیوع کرونا و قرار گرفتن همدان در جمع استان‌های پرخطر محدودیت تردد با جدیت بیشتر و سختگیرانه‌تر از قبل در حال اجرا است.

وی افزود: هر چند محدودیت تردد در اماکن تفریحی و توریستی نظیر بلوار و گنجنامه تشدید شده است اما افراد با استفاده از راه‌های فرعی، وارد محدوده‌های ترافیکی می‌شوند.

فرمانده انتظامی استان همدان اضافه کرد: تیم‌های پلیس در ۱۸ نقطه استان مستقر هستند و از یکم آذر سال گذشته خودروهای زیادی به علت شکستن طرح محدودیت شبانه، یا از استان‌های دارای وضعیت نارنجی و قرمز به همدان اعمال قانون شدند.

وی اظهار داشت: علاوه بر این بازدیدها و سرکشی از صنوف به منظور بررسی وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی تشدید و از یکم آذر سال گذشته تاکنون ۲۰ هزار بازدید صورت گرفته است که به حدود ۲۹ هزار نفر تذکر داده شده و برای یک هزار و ۱۴۸ واحد متخلف صورتجلسه، تنظیم و ۸۷۲ واحد پلمب شدند.

فرماندار نهاوند نیز گفت: محدودیت‌های کرونایی در این شهرستان هفت روز جلوتر از سایر مناطق استان آغاز شد و در ۲۴ روز گذشته برای کاهش آمار کرونا به صورت جدی ورود کردیم.

مراد ناصری افزود: نهاوند سخت ترین هفته را در ۱۵ ماه گذشته پشت سر گذاشت اما در سه روز گذشته مبتلایان به کرونا در این شهرستان حدود ۲۰ درصد کاهش و سیر این بیماری نزولی است.

وی تاکید کرد: با همکاری پلیس راهور و مسدود کردن برخی مسیرها از ورود خودرهای غیربومی در حدود یک ماه گذشته تاکنون جلوگیری شده است.

معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر نیز گفت: همراهی مردم و صنوف با ستاد کرونا شهرستان مطلوب است به گونه‌ای که شمار بیماران بستری در سه بیمارستان ملایر از ۳۵۰ به ۲۵۰ نفر کاهش یافته است.

قدرت الله ولدی اقزود: متوسط بیماران بستری و سرپایی مثبت از روزی ۱۰۰ نفر به نصف کاهش یافته همچنین بیشترین میزان جریمه خودروهای متخلف مربوط به شهرستان ملایر است.

وی اضافه کرد: دستگاه اکسیژن‌ساز ۶۰۰ لیتری بیمارستان امام حسین(ع) با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان از منابع ستاد مقابله با کرونا و دانشگاه علوم پزشکی استان همدان نصب و بهره‌برداری شد با این وجود نیازمند نصب یک دستگاه اکسیژن‌ساز در بیمارستان غرضی ملایر هستیم.

فرماندار همدان اظهار داشت: با توجه به شرایط بحرانی پیش آمده ناشی از موج چهارم همه گیری ویروس کرونا و افزایش قابل توجه آمار ابتلا و مرگ و میر ناشی از آن در شهرستان همدان محدودیت هایی در نظر گرفته شد.

محمدعلی محمدی افزود: تیم هایی اقدام به شناسایی مراکز تجمع کرده و  پس از شناسایی اماکن تجمع از جمله شهر ماشین (خرید و فروش خودرو)، بازار روز، بازار پرنده فروشی، مکان‌های فروش لباس مستعمل و شب بازارها، نسبت به تعطیلی آنها اقدام شد.

وی اضافه کرد: مهمترین معضل شیوع کرونا در این شهرستان عادی انگاری عمومی است و تدوین و اجرای هر برنامه‌ای بدون همکاری مردم در رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی نتیجه‌بخش نیست.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار