بهره برداری از مجموعه رفاهی و درمانی "علی روحی" در کهریزک

مجموعه رفاهی و درمانی علی روحی، با حضور اعضای مجمع خیرین کشور، وزیر دادگستری و رییس سازمان بهزیستی در سرای احسان کهریزک به بهره برداری رسید.
کد خبر: ۹۳۵۴۸۸۶
|
۱۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۴

به گزارش خبرگزاری بسیج، مراسم افتتاح «مجموعه رفاهی و درمانی علی روحی» صبح روز جمعه ۱۱ تیرماه 1400 با حضور جمعی از اعضای هیات مدیره مجمع خیرین کشور، سید علیرضا آوایی، وزیر دادگستری و وحید قبادی دانا، رییس سازمان بهزیستی کشور و همراهی خیرین و نیک‌اندیشان در سرای احسان واقع در کهریزک استان تهران برگزار شد.

 

محمدرضا کارگری، قائم مقام مجمع خیرین کشور در آغاز این مراسم با گرامی داشت هفتم تیر یاد شهدای قوه قضاییه، شهدای انقلاب و مدافع حرم و مدافع سلامت و شهید فیاض بخش، برگزاری انتخابات ۲۸ خرداد را تبریک گفت و ادامه داد: علیرغم تبلیغات رسانه های دشمن، مردم پای صحنه آمدند و مقام معظم رهبری از این حضور قدردانی کرد و برای دولت جدید ابراز آرزومندی کرد.

 

وی افزود: دولت جدید باید اشتغال و رفاه را برای مردم ایران به ویژه جوانان فراهم سازد. جمعیت دانش آموزان در حال افزایش است و باید با استفاده از منابع ملی آینده آنان را ساخت.

 

*480 مددجو در سرای احسان نگهداری می شود*

 

کرد زنگنه، رییس هیات مدیره سرای احسان هم در این مراسم گفت: از اقدام خیرین در حمایت از سرای احسان قدردانی می کنم. این مرکز حدود ۲۳ سال قبل تاسیس شد. آن زمان دو سوله تحویل ما دادند که در ادامه توسعه یافت. 

 

او فزود:اکنون ۴۸۰ نفر از زنان و مردانی که مشکلات روحی دارند اینجا نگهداری می شوند. تمام ابنیه ها و تاسیسات و تجهیزات این مرکز توسط خیرین و با حمایت سازمان بهزیستی تامین شده است.

 

*اقدامات خیرین باید در تاریخ و اسناد کشور ثبت شود*

 

اشرف بروجردی، رییس کتابخانه ملی و از بنیانگذاران سرای احسان هم در این مراسم اظهار کرد: همراه دوستان تلاش کردیم این مجموعه که به شکل مخروبه بود را به مجموعه بزرگ و توانمند تبدیل کنیم.

 

وی افزود: کار خیر کردن توفیقی برای انجام رسالتی است که خداوند به دوش مردم گذشته است. در قرآن در ادامه آمنوا، عمل صالحات آمده که بخشی از آن در کار خیر و خدمت رسانی به مردم خلاصه می شود. کسی که عمل صالح انجام می دهد پاداشش نزد خداوند محفوظ است و خداوند مراقب او خواهد بود.

 

بروجردی تاکید کرد: خداوند به خیرینی که اینجا را احداث و مدیریت کردند سلامتی دهد تا به بهترین وجه این مجموعه مردمی را پیش ببرند. با کار جمعی و داوطلبانه است که می توان کارها را پیش برد و کسی انتظار پاداش دیگری را ندارد و داوطلب بودن شرط این کار خیر است، البته خدا حتما پاداش کار خیر را خواهد داد.

 

او با گفتن اینکه جامعه ما جامعه آسیب دیده است و عزیزان مقیم سرای احسان نیازمند تلاش دیگران هستند تا حق زندگی داشته باشند، گفت: امیدواریم اسناد و مجموعه تاریخ ایران بتواند اقدامات خیرین در سرای احسان را درون خودش ثبت کند.

 

 *نهادهای دولتی و عمومی مرکز خیریه را حمایت کنند*

 

طاهری، مدیرعامل سرای احسان هم در سخنرانی خود در این مراسم اظهار کرد: حدود ۱۰ سال پیش قرار بر این شد مرکز به عنوان یک مرکز جامع بتواند خدمات خودش به لحاظ تحقیقات میدانی و پژوهش ها را در اختیار سایر نهادها و مراکز علمی قرار دهد. بر این اساس دانشجویان دوره های کارآموزی خود را اینجا طی می کنند. 

 

وی ادامه داد: به لحاظ تنش ها نگران وضع جامعه هستیم و این دغدغه وجود دارد که به زودی شاهد به هم ریختگی وضعیت روحی جامعه باشیم. به همین دلیل بحث پیشگیری بیماران روان را دنبال می کنیم.

 

طاهری گفت: امروز 480 نفر به صورت رایگان در سرای احسان نگهداری می شوند. هزینه ها گزاف است و تامین همه آن برای بودجه کشور ممکن نیست و بنابراین خیرین نقش بی بدیلی را دارند. در مرکز قرار است بخش سالمندان سرای احسان افتتاح شود. 

 

 

او تصریح کرد: قرار نیست ما زندانبان باشیم و بحث بازگشت به جامعه در برنامه های ما قرار داد و از خیرین درخواست داریم به ما کمک کنند تا تعداد قابل توجهی از این عزیزان به جامعه بازگردند.

 

مدیر عامل سرای احسان اظهار داشت: با کمک خیرین ۱۰ هزار متر زمین مجاور خریداری شد و استاندار ان را برای توسعه سرا کلنگ زنی کرد ولی متأسفانه امروز سازمان های دولتی برای صدور مجوزها ایجاد مانع می کنند که نیاز هست تا تصمیم گیری برای سازمان های خیری دچار تحول شود.

 

وی افزود: در سرای احسان بیماران روان بدسپرست و بی سرپرست نگهداری می شود و هزینه های آن سنگین است. بهزیستی و خیرین به ما کمک می کنند و همه این فعالیت ها را انجام می دهیم برای اینکه مجموعه ای پویا داشته باشیم.

 

کمک کردن به مردم بدون توفیق خداوندی ممکن نیست

 

سید علیرضا آوایی، وزیر دادگستری کشور، در مراسم‌افتتاح مجموعه رفاهی- درمانی مجموعه "علی روحی" ، به خاطراتی از مشکلات خود در گذشته و دوران مسئولیت خود تا به کنون پرداخت و با تأکید بر اینکه خیرین باید قدر خودشان را بدانند، اظهار کرد: زمانی دادستان اهواز بودم و در زندگی با مشکلاتی مواجه بودم، چون مسئولیت داشتم، اقوام بدون اطلاع قبلی مشکلات خود را به خانه من می آوردند و گاهی اتاقی برای خودم گیر نمی آمد، به پدرم گله کردم که زندگی سخت شده است، متوقع بودم بگوید که به فامیل سفارش می کنم هوای تو را داشته باشند. اما به من گفت، خداوند قادر است مشکلات بندگانش را بی واسطه حل کند اما اینها را پیش تو فرستاده تا چیزی گیر تو بیاید. اگر در خانه را ببندی دیگر کسی سراغ تو نخواهد آمد. من توبه کردم و بعدها به استان های دیگر هم که رفتیم باز میهمانانی داشتیم که تا ۳ سال هم در خانه من ماندند و هیچگاه گله نکردم.

 

وی افزود: در مسئولیت های مختلف از طرف آشناهایم سفارش می شد که مشکلاتشان را رفع کنم. شک داشتم که آیا باز هم باید به امور دیگران بپردازم؟ کتابی می خواندم درباره زکات که دیدم زکات آبرو در صرف کردن آن به منظور باز کردن از گره کار دیگران است.

 

آوایی ادامه داد: برخی وضع مالی خوبی دارند که نمی توانند به کسی کمک کنند اما برخی بهره مالی کمی دارند و خداوند توفیق کمک کردن به آنها داده است. اگر توفیق داشته باشیم می توانیم کمک کنیم اما وسوسه شیطان این است که برای خودمان نگهداری کنیم. حقیقت این است که کمک کردن ما از جایی دیگر نشات می گیرد. اگر خدا نخواهد حال خوش و لذت بردن از بذل مال به آدمی دست نمی یابد.

وزیر دادگستری ادامه داد: خوش به حال خیرین که توفیق کمک کردن را یافته اند. در حقیقت این دنیا چیزی نیست. امام علی می فرماید دنیای شما پست تر از استخوان پوسیده لیسیده شده ای که دست یک بیمار جذامی باشد. خوش به سعادت شما که از مال و جان و آبروی خود برای کمک به دیگران هزینه می کنید.

 مجموعه رفاهی و درمانی علی روحی در کهریزک افتتاح شد

ارسال نظرات
آخرین اخبار