برگزاري سوگواره دانش آموزی "احلی من العسل"در زنجان

نهمین سوگواره دانش آموزی کشوری احلی من العسل به میزبانی استان زنجان در محل حسینیه اعظم برگزار می شود.
کد خبر: ۹۳۶۴۸۹۷
|
۲۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۹
حجت الاسلام مختار کرمی؛ مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان در گفت: وگو با خبرنگار بسیج زنجان با اعلام این خبر اظهار کرد:این مراسم همزمان با سراسر کشور در زنجان برگزار می‌شود و دانش آموزان زنجانی در حسینیه اعظم زنجان به تعداد محدود در این عزاداری شرکت می‌کنند.
 
برگزاري سوگواره دانش آموزی

وی با اشاره به اهداف این مراسم تصریح کرد:در راستای قطب فرهنگی بودن امامزادگان و بقاع متبرکه و لزوم ایجاد ساز و کار‌های ترویج و نهادینه سازی فرهنگ ولایت مداری، تولی و تبری، امر به معروف و نهی از منکر و پرورش و تقویت روحیه جهادی، تلاش شده است تا با الگودهی در قالب سوگواره 'احلی من العسل' به دانش آموزان نوجوان و جوان مسیر تربیتی شایسته‌ای ترسیم شود؛ و نامگذاری این سوگواره با عبارت 'احلی من العسل' در واقع پاسخی است که حضرت قاسم بن الحسن (ع) در شب عاشورا به عموی بزرگوارش، حضرت سیدالشهدا (ع) در جواب این سوال که مرگ در نزد تو چگونه است و این نوجوان ۱۳ ساله با عبارت 'مرگ در نزد من شیرین‌تر از عسل (احلی من العسل) است ' نامگذاری شده است.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش وپرورش استان زنجان نیز در گفت: وگو با خبرنگار بسیج زنجان گفت:سوگواره احلی من العسل هرساله در روز ششم محرم به یاد ایثار و رشادت‌های حضرت قاسم بن الحسن (ع) برگزار می‌شود و جوانان و نوجوانان استان در رثای این جوان رشید کربلا به عزاداری و نوحه سرایی می‌پردازند.

گنج خانلو افزود: با توجه به اینکه امسال پایتخت شور و شعور حسینی بعنوان دبیرخانه کشوری این مراسم انتخاب شده است برای اجرای هرچه باشکوه‌تر این سوگواره تمهیدات لازم از جمله تشکیل جلسات متعدد، هماهنگی‌های لازم با صداوسیما، اداره اوقاف و هیئت امنای مسجد حسینه اعظم انجام گرفته است که در روز ششم محرم ساعت ۱۰:۳۰ صبح با حضور آیت الله خاتمی نماینده، ولی فقیه و امام جمعه زنجان و تعداد محدودی از دانش آموزان و مادحین با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در محل حسینیه اعظم برگزار خواهد شد.

وی افزود:با هماهنگی‌های بعمل آمده این مراسم معنوی همزمان از شبکه‌های ملی تلویزیونی و کانال‌های کشوری مرتبط در شبکه شاد پخش خواهد شد.

گفتنی است دانش آموزان پسر استان همچنان که از اول ماه محرم عزادار شهدای کربلا هستند، صبح روز چهارشنبه به یاد نوجوان شهید دشت کربلا 'حضرت قاسم بن الحسن (س) ' در مدارس و مصلی‌ها به سوگ این شهید می‌نشینند و در مراسم ' احلی من العسل ' شرکت می‌کنند
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار