۰۱ / مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July 2025
09:56
کد خبر : 9365035
۱۹:۱۷

۱۴۰۰/۰۵/۲۴
فرمانده سپاه شادگان بیا کرد:

همکاری سپاه برای مقابله با کرونا در شادگان

در این مرحله با فراخوان گروه‌های تخصصی جهادی توسط سپاه و خدمات بنیاد علوی، کادر درمان شادگان جهت مقابله با پیک روبرو پشتیبانی و تقویت خواهد شد.
فرمانده سپاه شادگان گفت: در فاز جدید پیشگیری مطابق شیوه نامه‌های بهداشتی اقدامات مقتضی توسط سپاه در سطح شهرستان با همراهی بنیاد علوی انجام می‌شود.

سرهنگ منیعات ادامه داد: با توجه به کمبود اکسیژن در بیمارستان شادگان در این جلسه ۳۰ عدد کپسول اکسیژن جهت عبور از پیک احتمالی توسط بنیاد علوی تامین شد.

وی ضمن تسلیت دهه محرم از همه مردم شریف شادگان، هیئت‌های مذهبی و موکب‌هایی که در سطح شهرستان فعالیت میکنند خواست که رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در دهه محرم و استفاده از ماسک را جدی بگیرند و بارقه‌ی درخشان فرهنگ حسینی را با التزام به منش حسینی به همه نشان دهند تا مبادا غبار شائبه‌ای به دست ما مریدان اهل بیت ع، بر مکتب انسان ساز سیدالشهداء ع. بنشیند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید